Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Noi retele de canalizare la case! Locuitorii din Tulbureni vor avea apa curenta si canalizare

 

Sute de familii care  locuiesc in Tulbureni fara canalizare și apa curenta, vor beneficia in scurt timp de un confort suplimentar.

In cateva luni zeci de familii de pe unele strazi din Tulbureni vor beneficia de canalizare sau de alimentare cu apa, dupa ce aceste strazi au fost puse  ani buni in asteptare. Momentan se lucreaza deja Tulbureni, apoi vor urma mai multe strazi din Catamarasti Deal.  Totodata va fi reabilitata si reteaua de conducte din zona Casa Cartii, unde au fost sesizate de catre locatari numeroase probleme. Pe langa aceste zone va fi realizata o extindere a reţelelor si pe strazile perpendiculare pe strada Imparat Traian.

Terminam Tulbureni, terminam orasul ca sa nu vina toamna. Orasul e greu. Eu stiu ce surprize mai sunt pe sub pamant.La suprafata e OK, dar când incepi sa sapi, nu stii peste ce dai. A declarat Gabriel Carlan, director general SC Nova Apaserv

Zonele vizate pentru extinderea rețelelor de alimentare cu apa:  Strada Anastasie Basota,  Peco,  Adrian Adamiu, Casin,   Mușat Vodă,  Moara de Foc, Luminii,  Zimbrului, Cornului, Miron Costin,   Petru Rareș,  Humăriei, Petru Maior,  Alexandru cel Bun,  A.T.Laurian,  Grăniceri,  Aleea Humulești,  Baciului,  Vasile Conta,  I.C. Brătianu.

In cartierul Tulbureni:   Tulbureni,  Rediu,  Macului,  Mărului, Prunului, Aluniș,  Crizantemei,  Pajiștei,

In ceea ce privește extinderea rețelelor de canalizare, se au în vedere următoarele străzi:  Mobilei,  Calea Națioanală,  Anastasie Bașotă,  Peco, Adrian Adamiu,  Hatman Arbore,   Stegari,  Doboșari,  Ana Ipătescu,  Cronicar Neculce,   Frunzelor,  1 Mai,  Libertății,   Spătar Milescu,  Cașin,   Mușat Vodă,  Vulturului,   Moara de foc,  Eroilor,   Izvoarelor,  Tomis,  Luminii,  Zimbrului,   Havuzului,  Muncel,  Cornului,  Plopilor,  Miron Costin,  Petru Rareș,   Teilor,  Grigore Ureche,  Dimitrie Bolintineanu,  Furtunii,  Salciilor,   Humăriei,   Petru Maior,  A.T. Laurian,  I.L. Caragiale,  Grăniceri,  Vasile Conta,  Baciului,  Tunari,  I.C. Brătianu, Eternității,  Ion Creangă,   Aleea Humulești,   Lalelelor,   Liliacului,  Caisului,  Simion Barnuțiu,  Zefirului,   Porumbelului,  Bradului.

Şefii de la Nova Apaserv, spun ca au purtat discuţii cu reprezentantii firmei clujene şi le-au cerut sa respecte termenul, lucrarile urmand sa fie gata in luna decembrie a anului 2015.

 

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express