Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Noul prefect si-a stabilit echipa. Pleaca doar directorul „uns” politic

 

Dupa investirea oficiala, Dan Nechifor a tinut o scurta conferinta de presa in care si-a prezentat componenta echipei. Mari schimbari nu vor fi facute. Astfel singurul care va parasi echipa va fi directorul Cancelariei Prefectului, Dorin Birta care a fost numit politic in cursul anului trecut.

Irina Siminiceanu si Cristina Nicuta vor ramane la Cabinetul prefectului si vor face echipa cu Emil Moga, care va fi numit director al Cancelariei Prefectului. Moga a iesit anul trecut la pensie dar datorita experientei in organizarea alegerilor a fost invitat sa revina la serviciu.

Pastrez vechea echipa, cu singura precizare ca domnul Birta din punctul meu de vedere este pus politic si il voi inlocui cu domnul Moga. Cred ca este o problema care trebuie rezolvata. Inclusiv domnul Mihart care era in pragul pensionarii, a fost chemat de catre domnul premier Ciolos tocmai pentru  a ajuta la organizarea alegerilor. Acelasi lucru il fac si eu cu domnul Moga pentru ca din punctul meu de vedere este un profesionist.” a spus Dan Nechifor

Nechifor a precizat ca va discuta cu angajatii de la cabinetul prefectului si le va face cunoscute cerintele. Prefectul intentioneaza sa se deplaseze personal la birourile angajatilor din Prefectura in vederea colaborarii, avand in vedere ca nu este adeptul ” intalnirilor heirupiste„.

Cat despre subprefectul Elena Cosman, prefectul a discutat si i-a trasat deja o prima sarcina de serviciu pe care nu a dorit insa sa o faca publica.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac montaj tapet
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express