Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Nova Apaserv – subiect arzator in sedinta de CJ! “Voi propune destituirea directorilor si a CA-ului…!

Subiectul arzator al momentului este situatia de la Nova Apaserv. Sedinta de Consiliu Judetean de joi a fost doar despre activitatea si bugetul societatii care pare sa mearga in declin. Parte dintre consilierii judeteni au intervenit si au criticat in diverse forme activitatea operatorului. Inclusiv presedintele Consiliului Judetean a solicitat inca o data reoganizarea societatii si reducerea numarului mult prea mare de directori, respectiv sase.

Primul care a luat cuvantul asupra acestui subiect a fost Stelian Plesca. Liberalul este angajat la Nova Apaserv dar cu toate astea spune ca exista litigii mari in care este implicata societatea iar proiectele pe fonduri europene sunt in mare intarziere, si a dat exemplu proiectul de la Vorona care in 2 ani a ajuns abia la 30%.

A facut o analiza asupra bugetului consilierul liberal Ghoerghe Sorescu. Vocea liberalilor din CJ a spus din start ca  alesii PNL nu vor aproba bugetul in forma propusa si ca ar trebui sa se produca modificari.

“Analitic, trebuie sa consult ca cheltuielile salariale cresc cu 145%, bonusurile , de exemplu, cresc cu 356%, castigul salarial mediu de la 2300 de lei la 3000 de lei, dar aici este acea revolutie fiscala si putem sa intelegem lucrul acesta. Lucrurile care nu cred ca sunt in regula sunt cele referitoare la productivitatea muncii, care scade de la 25 854 la 23 000 iar cheltuielile cresc. Acolo exista un conflict salarial, media salariala este una buna dar distributia salariilor este total anacronica in sensul in care avem diferente mari intre salariul minim sic el maxim. Nu vom vota aceasta propunere de buget.” a spus Gheorghe Sorescu, consilier judetean

Din randul social democratilor a intervenit Florentin Pietraru . Acesta a solicitat un raport de activitate al Consiliului de Administratie si a amenintat chiar ca va solicita demiterea directorilor si a CA-ului daca nu se va respecta programul de investitii.

“Anul trecut programul de investitii a fost realizat in proportii de 42% si ma intreb de ce ar mai fi directorii care s-au ocupat de investitii. Pentru acest an este un program de 192 de miliarde. Ma intreb daca va fi in stare sa-l faca. Sa fiti extrem de exigenti atunci cand veti discuta in AGA modul cum isi fac treaba cei de acolo. Daca se va mai intampla in acest an ca din 192 miliarde sa faca 40%, eu voi propune destituirea si a directorilor si a CA-ului. Nu mai avem nevoie daca se va intampla acest lucru.” A spus Florentin Pietraru, consilier judetean

In cele din urma bugetul a fost aproba de cei 18 consilieri  PSD iar liberalii au votat impotriva.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express