Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Nume mari din Primarie, cercetate penal in dosarul “Uvertura Mall”

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale, la data de 14 martie 2017,  împotriva inculpaților:

 

 Adriana Zăiceanu, la data săvârșirii faptelor director executiv al Primăriei Municipiului Botoşani, pentru infracțiunea de ,,complicitate la abuz în serviciu având ca rezultat obţinerea, pentru sine sau pentru altul, a unui folos necuvenit”;

 

 Cezar Constantin Puiu, la data săvârșirii faptelor Șef al Serviciului Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Botoşani, pentru săvârşirea infracţiunii de ”complicitate la abuz în serviciu având ca rezultat obţinerea, pentru sine sau pentru altul, a unui folos necuvenit”;

 

 Mihaela Gontiniac, la data săvârșirii faptelor jurist în cadrul Primăriei Municipiului Botoşani, pentru infracțiunea de ”complicitate la abuz în serviciu având ca rezultat obţinerea, pentru sine sau pentru altul, a unui folos necuvenit”

 

 Ioan Apostu, la data săvârșirii faptelor secretar al Municipiului Botoşani, pentru infracțiunea de ,,complicitate la abuz în serviciu având ca rezultat obţinerea, pentru sine sau pentru altul, a unui folos necuvenit”.

 

În ordonanța de punere în mișcare a acțiunii penale se arată că în cauză există date și probe din care rezultă suspiciunea rezonabilă ce conturează următoarea stare de fapt:

 

– în perioada 30 noiembrie 2006-19 decembrie 2011, în calitățile mai sus menționate, prin îndeplinirea defectuoasă a atribuțiunilor de serviciu, inculpații au înlesnit activitatea infracțională a inculpatului Flutur Cătălin – Mugurel în ceea ce privește încheierea și derularea  contractului de concesiune având ca obiect exploatarea terenului pe care a fost construit mall-ul.

 

Săvârșirea acestei fapte a avut drept consecință prejudicierea bugetului local al Primăriei Botoșani cu suma de peste 2 milioane de lei, ce reprezintă folos necuvenit obținut de cei de la Uvertura Mall.

 

Inculpaților li s-a adus la cunoștință calitatea procesuală în conformitate cu prevederile Codului Penal.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express