Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

O botosaneanca și-a aruncat gunoiul pe geam. Ce a pățit

Nesimțirea celor care aruncă gunoiul menajer pe fereastră este taxată așa cum trebuie. În acest sens Poliţia Locală Botoşani a organizat teme de control, planificate de serviciul Mediu şi ordine publică, unde au fost verificate un număr de 39 societăţi comerciale, din care numai 13 unităţi au fost în măsură să prezinte  contracte de salubrizare cu SC Urban Serv, iar 26 societăţi urmând să fie sancţionate  conform prevederilor HCL 3/2008 cu amendă cuprinsă între 100 şi 2.500 lei.

Pentru lipsa de bun simţ au fost sancţionate şi „gospodinele” care au abandonat pe domeniul public sacii menajeri, în alte locuri decât cele stabilite.

Ana-Maria S., din Botoşani, s-a ales cu o amenda usturatoare dupa ce a aruncat sacul menajer  de la fereastra apartamentului pe domeniul public. Poliţiştii locali au lucrat de această  dată cu mănuşi şi nu mică ne-a fost mirarea când au descoperit o factură „Cargus”   pe numele contravenientei.

Fiind invitată la sediul instituţiei a recunoscut fapta şi a fost sancţionată cu amendă în cuantum 500 lei  conform prevederilor HCL 355/2011.

În următoarea perioada temele de control vor fi intensificate şi diversificate, pentru un oraş curat, civilizat şi european, iar rezultatele controlului vor fi aduse la cunoştinţa cetăţenilor cu mai multe exemple.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express