Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

O mana de primari s-au adunat sa invete sa acceseze fonduri europene desi este cam tarziu

Posibilităţile de finanţare ale proiectelor cu fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2014- 2020 a fost principala temă discutată astăzi de reprezentantele Biroului Regional de Informare al Agenţiei Regionale de Dezvoltare Nord- Est cu cei ai unităţilor administrativ- teritoriale din judeţul Botoşani.

Daniela Beclea, subprefectului judeţului Botoşani, a mulţumit pentru prezenţa la Botoşani specialiştilor ADR dar şi reprezentanţilor comunităţilor din judeţ, apreciind ca utile astfel de întâlniri.
Specialiştii ADR au explicat pe larg ce axe sunt la disponibile în acest exerciţiu financiar şi care sunt sumele accesibile, cu detalii pentru fiecare program în parte.
„Pentru că venim în fiecare an, îmi place să cred că de la an la an avem prezentări diferite, că sunt noutăţi şi îmi propun să vă aduc în vedere astăzi câteva oportunităţi de finanţare care sunt disponibile în acest moment pentru administraţiile publice locale. În alţi ani am vorbit de proiecte de succes în perioada 2007- 2013, am vorbit de începuturile Programului Operaţional Regional 2014- 2020, când acestea abia se conturau, dar acum Programul este în plină implementare, avem deja 107 contracte de finanţare până în acest moment prin programul nou şi o sută care aşteaptă semnătura la nivelul Autorităţii de Management. În judeţul Botoşani prin programul anterior s-au desfăşurat investiţii foarte frumoase, de infrastructură, de patrimoniu cultural, de educaţie, de sănătate şi ne dorim ca ele să fie consolidate, să fie continuate şi în acest exerciţiu de programare”, a spus Gabriela Bobeanu, 
şeful Biroului Regional de Informare ADR Nord- Est. 
O notă importantă a fost aceea că toate proiectele se depun acum prin aplicaţia MySMIS, în format electronic.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express