Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

O noua scoala se va construi la Botosani! Numar record de solicitari de inscrieri

O fundatie din Iasi investeste in constructia unei scoli la Botosani. Este vorba de Fundatia „Vasile Alecsandri” care administreaza Scoala Postliceala „Prof. Dr. Doc.  Enescu Longinus” . Numarul elevilor care doresc sa urmeze cursurile acestei scoli a crescut foarte mult, iar spatiile in care se desfasoara acum activitatea, in cadrul  Scolii de  Cooperatie, sunt insuficiente.  Fundatia de la Iasi a acordat finantare iar in curand urmeaza sa fie construita o scoala de la zero care va avea parter si doua etaje.

Cladirea ar urma sa fie construita pe strada I.C. Bratianu. Din pacate au aparut insa deja hopuri.  Desi Consiliul Local si-a dat acordul asupra constructiei, in zona nu sunt suficiente locuri de parcare pentru elevi si profesori, iar un vecin ar putea fi nemultumit pentru  ca i -ar fi obturata lumina soarelui in casa odata cu ridicarea imobilului.

„Fundatia  „Vasile Alecsandri” din Iasi are o scoala postliceala sanitara in Botosani. Aveau o cladire cu sali de clasa insuficiente fata de cati elevi erau inscrisi la dumnealor. Au obtinut finantare de la fundatia din Iasi pentru a construi o cladire mai mare: parter si doua etaje. Acolo exista doua probleme: una cu locurile de parcare si in sensula cesta am avut o avertizare de la Politia Rutiera, care ne-a semnalat faptul ca zona este aglomerata si au loc frecvent accidente rutiere. Dar noi am spus ca acolo nu se va parca decat pe proprietatea lor.” a spus viceprimarul Marian Murariu

A doua problema cu care se confrunta este un botosanean care are casa alaturi, unde s-a pus problema gradului de insorire iar daca botosanenaul nu isi da acordul la notar scoala nu se va putea construi.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

case din lemn hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi - hidroizolatii tulcea - hidroizolatii cauciuc lichid hotel barlad
hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat montaj tapet beton amprentat
inchiriere cabina foto medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
creare site web
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
creare portal imobiliar
creare portal stiri
contabilitate pentru firme Bucuresti realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express