Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

O primarie din judet angajeaza auditor. Vezi conditiile de participare

 

Cauți un job profesionist? Vrei să lucrezi alături de persoane competente?

Vino în echipa noastră!

Asociația AUDIT PUBLIC INTERN CONSULT BOTOȘANI  organizează concurs,  în baza HG 286/2011  şi HG 1027/2014, la Primaria comunei Ibănești, judeţul  Botoşani, în data de 12 august 2019, ora 10.00 – proba scrisă   şi în  data de  14 august 2019,  ora 10.00  interviul /proba  practică pentru ocuparea funcției contractuale vacante de auditor  intern, zona Botoșani.

Condiții de participare:

– nivelul studiilor: studii  superioare – juridice, economice  sau administrative.

– vechimea în specialitatea studiilor  necesare ocupării postului: debutant.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la Primaria comunei Ibănești, județul Botoșani, în termen de 10  de zile lucrătoare de la data publicării prezentului anunţ.

Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia stabilită se afişează la Primăria comunei  Ibănești, județul Botoșani.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul Primăriei comunei Ibănești, județul Botoșani,tel. 0231619755   sau 0749146855.

Pune-ți în valoare Potențialul! Adevărata valoare ești TU!

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express