Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

O reprezentanta a sexului frumos, atac la Macaleti si la sefii  PSD-ALDE

Sedinta de Consiliu Judetean de astazi a inceput intr-o nota atipica. Daca de obicei aceste sedinte se desfasurau in mai putin de 10 minute cu simple ridicari de mana, in utlimile luni situatia s-a mai schimbat. Sedinta de astazi a inceput pe un ton politic si s-a lasat cu revolta si schimb acid de replici intre consilierii PNL si PSD.

Consilierul liberal, Mirela Sauca a tinut mortis sa citeasca la capitolul interpelari o declaratie politica in care a criticat in termini duri Guvernarea  PSD-ALDE.

“De mai bine de un an, destinele țării sunt în mâinile discreționare ale alianței PSD-ALDE, care a obținut puterea făcând promisiuni care au depășit de departe limitele credibilului și a oricăror realități existente.După un an de la preluarea acestei puteri, inclusiv pe plan local ne așteptam la un bilanț al guvernării.Cum cei care reprezintă acum puterea nu au realizat și făcut public un astfel de bilanț, mi-am permis să fac eu un inventar al „mărețelor” realizări ale PSD-ALDE, astfel:trei guverne, unul mai neputincios și mai neperformant ca altul, puse exclusiv în slujba intereselor unor persoane din conducerea politică a aliantei; miniștri cu carențe grave de educație și competențe, care nu fac  un gest fără indicație clară de la partid;  legile haosului fiscal, al cărui rost nu l-a înțeles nimeni și pe care nici macar cei care le-au conceput nu știu cum să le pună în aplicare; legile de politizare și subordonare a justiției, una dintre marile lor mize politice și, mai ales, personale, care au scos sute de mii de oameni în stradă;mlegea salarizării unitare, care a creat discrepanțe mai mari și mai greu de îndreptat decât cele care se doreau corectate.” Mirela Sauca, consilier judetean

Desi din sala, consilierii judeteni social democrati au incercat sa opreasca discursul, Sauca a continuat si cu remarci vizavi de situatia de pe plan local.

“Si la nivelul judetului lipsa realizarilor este mai mult decat evidenta. Desi sunt membru al CJ, nu pot sa amintesc niciun mare proiect promovat si realizat de actuala echipa a Consiliului Judetean. Imi pare rau ca nu este domnul Macaleti, pentru  ca as fi vrut sa-l intreb, in afara de a imparti banii din buget discretionar, pe criterii politice, poate sa ne dea un singur exemplu de proiect ca as fi vrut sa-l intreb, in afara de a imparti banii bugetului discretionar, pe criterii politice, poate sa ne dea un singur exemplu de proiect de anvergura pe care l-a demarat si materializat in interesul locuitorilor acestui judet. Din punctul meu de vedere, la domnia sa functioneaza doar forta de inertie, rutina si hazardul.” a precizat Mirela Sauca, consilier judetean

Presedintele  Consiliului Judetean, Costica Macaleti nu a fost prezent la sedinta dar Mirela Sauca i-a lasat intreg discursul sau la colegi.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express