Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

O sansa ca Botosaniul sa iasa din saracie este accesarea fondurilor europene.

O sansa ca Botosaniul sa iasa din saracie este accesarea fondurilor europene. Exista insa o vorba: Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in traista. Drept dovada, astazi la Institutia Prefectului au fost invitati doi specialisti in fonduri europene din cadrul Ministerului Culturii. Acestia au ajuns la Botosani penru a oferi instruire primarilor si directorilor institutiilor de cultura, in accesarea fondurilor europene. De unde atata interes? Sala a fost aproape goala. Ici colo a venit cate un director. Printre cei prezenti in sala s-a numarat directorul teatrului, Traian Apetrei. Primari, nu au fost mai multi de doi. Unul dintre ei fiind Voicu Murariu, primarul comunei Vladeni. Sa intelegm ca pe restul nu-i prea intereseaza sa atraga fonduri europene. In deschiderea intalnirii a luat cuvantul prefectul Costica Macaleti.

Sunt informatii foarte interesante legate de Programul Europa pentru cetateni 2014-2020. Partenerul nostru in organizarea si desfasurarea evenimentului este Ministerul Culturii. Grupul tinta pe care l-am avut in vedere este constituit din autoritati ai administratiei publice locale din judetul Botosani,operatorii culturali din judet, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Botosani, organizatiie patronale si cele sindicale.” a spus Costica Macaletiul Costica Macaleti

Intalnirea a durat aproape doua ore. Fiecare participant a primit cate  o brosura de informare.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express