Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

O tigara din etnobotanice i-a luat mintile unui tanar din Botosani

Aflaţi în misiune de patrulare un echipaj al Poliţiei Locale Botoşani, a observat comportamentul deviant a numitului F. Alexandru-Ştefan, în vârsta de 18 ani din sat Tudora, Botoşani, ce se afla marţi seara în jurul orelor 20.00 pe o bancă din preajma bisericii Sfântul Gheorghe din municipiu.

Mişcările necontrolate, tremuratul excesiv, distorsionarea vederii şi auzului, vorbirea incoerentă şi pierderea echilibrului, au condus la timorarea şi indignarea trecătorilor.

Condus la sediul instituţiei pentru siguranţa cetăţenilor din zonă şi legitimarea acestuia am putut trage următoarele concluzii  :

În după amiaza zilei de 07.03.2017 orele 16.00 şi-a găsit companie în preajma unui tovarăş binevoitor, din zona autogării Pod de Piatră şi fostul Select. Acesta i-a oferit o ţigară „specială” pentru „linişte şi relaxare”, o mică atenţie  gratuită, gest întâlnit numai la fumătorii adevăraţi.

După ce a fumat ţigara , nu au încetat să apară efectele ce i-au tulburat minţile.

Nu mai ştia dacă avea sau nu bagaj, bani, acte şi alte bunuri personale, confuz în exprimare, cu o memorie ce nu-l ajuta, a refuzat internarea solicitând sprijin şi ajutor  pentru a ajunge la dresa de domiciliu.

Poliţiştii locali l-au condus la microbuzul ce avea sa-l ducă acasă, unde dorea sa se liniştească şi să uite despre aventurile petrecute la oraş.

În ultima perioada constatăm tot mai mult, persoane tinere care dorite senzaţional şi scăpate de sub cenzura lucidităţii, recurg la astfel de practici ce ulterior se termina la sediul poliţie sau unitatea de urgenţă ale spitalului.

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express