Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Oamenii timpului la Botosani! S-a dat startul campaniei si in orasul nostru

Botosanenii provocati sa nominalizeze 10 personalitati pentru campania Oamenii timpului 

Oamenii timpului, asa se intituleaza o campanie cel putin interesanta demarata de ziarul Timpul din Iasi. Este o initiativa prin care personalitatile de valoare ale mai multor municipii din tara vor iesi la suprafata. Campania a fost initiata anul acesta si la Botosani. Au ajuns  in sala de Consiliu Local initiatorii ei pentru a face un  apel catre consilierii locali, sa aprobe proiectul prin care ar urma sa se aloce aproape 30 000 lei si un al doilea apel pentru cetatenii orasului care vor sa nominalizeze 10 personalitati din domenii precum: literatura, arte, educatie si cercetare, societate civila, diplomatie pubica, memorie si istorie, jurnalism, tinere valori, sanatate si antreprenoriat. Mai exact botosanenii vor putea sa faca nominalizari pe site-ul www.oameniitimpului.ro, va fi facuta o selectie iar apoi cei ramasi in concurs vor putea primi voturi pe acelasi site.

Consilierii locali au spus nu pentru proiectul Oamenii timpului!

In sedinta de Consiliu Local de la sfarsitul lunii trecute, consilierii locali au votat impotriva acestui proiect. Refuzand sa acorde cei aproape 300 de milioane lei vechi.  Ovidiu Portariuc a facut un nou apel la intelegerea lor.

Chiar daca in urma cu ceva timp am supus atentiei acel proiect in Consiliul Local si nu a intrunit majoritatea voturilor, multumesc colegilor de la Iasi care au tinut cont ca Botosaniul sa ramana in aceasta campanie. Ar fi fost de conceput aceasta gala in Regiunea de Nord Est fara ca Botosaniul sa faca parte, nu ar fi fost normal si corect. Vom face in continuare demersuri in  Consiliul Local.” a precizat primarul Ovidiu Portariuc

Campania Oamenii timpului este una fara culoare politica

Campania Oamenii timpului este una fara culoare politica, lucru subliniat si de directorul ziarului Timpul.

 

Ii invitam pe alesii locali de aici sa plantam impreuna semintele recunoasterii valorii traditionale botosanene. Botosanii va ramane un reper important al acestei campanii.” a precizat prof.univ. Daniel Sandru

 

Grupul tinta al acestei campanii sunt cetatenii din Regiunea Nord-Est a Romaniei, cei din Cernauti si Chisinau. In perioada 1 august- 15 septembrie persoanele fizice, institutiile, organizatiile pot face propuneri pentru nominalizari. Dosarele vor fi analizate de comisie pana pe 16 octombrie, ulterior publicul isi va putea vota preferatii. Gala de decernare a premiilor va avea loc pe 12 decembrie la Iasi.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express