Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Obligaţii noi pentru furnizorii de servicii de internet, telefonie si televiziune

Furnizorii de servicii de internet, telefonie si televiziune vor avea noi obligatii fata de clienti

 

Obligatiile de informare sunt valabile pentru furnizorii de servicii de telefonie si pentru furnizorii de servicii de internet si televiziune. Noile reguli sunt incluse in Decizia ANCOM nr. 158/2015, care a aparut in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 146 din 27 februarie si a intrat in vigoare astazi.
Potrivit actului, furnizorii vor fi obligati sa publice pe propriile site-uri planurile tarifare disponibile si, pentru fiecare dintre acestea, informatii referitoare, in principal, la:
denumirea si caracteristicile planului tarifar;
cat costa fiecare plan tarifar;
viteza maxima de download si de upload si viteza minima garantata;
precizarea limitarilor serviciilor, aplicatiilor sau traficului;
durata contractuala sau variantele de durate minime contractuale.
Aceste informatii vor trebui „sa fie accesibile, detaliate, corecte, inteligibile, relevante si prezentate intr-o maniera care sa permita utilizatorilor parcurgerea cu usurinta a acestora. Informatiile vor fi actualizate ori de cate ori intervine modificarea lor, precizandu-se data ultimei actualizari”, dupa cum este precizat in Decizia ANCOM nr. 158/2015.
Totodata, furnizorii vor trebui sa publice pe pagina principala a propriilor site-uri si un link direct spre contractul-cadru si conditiile de furnizare a serviciilor pentru care plata se face in avans. Prin contract-cadru se intelege totalitatea documentelor care alcatuiesc contractul ce va fi incheiat cu clientul (ex.: termenii si conditiile generale, brosurile privind furnizarea serviciilor, clauzele contractuale de baza etc.).

O alta obligatie va fi publicarea acoperirii geografice a serviciilor pe care le furnizeaza, „pe categorii de servicii de comunicatii electronice si de tehnologii utilizate, cu precizarea localitatilor unde exista acoperire”.
Decizia mai prevede obligatia de informare a clientilor (referitor la serviciile oferite) inainte de incheierea de contracte cu acestia, obligatia de a pune la dispozitie procedura prin care se pot solutiona reclamatiile si stabilirea unor cerinte de forma privind notificarile de modificare unilaterala a contractelor.
De asemenea, furnizorii vor fi obligati sa introduca intr-o aplicatie administrata de ANCOM informatiile despre ofertele proprii, in cel mult doua zile de la intrarea acestora in vigoare (sau de la modificarea lor). Informatiile despre oferte vor fi publicate pe site-ul veritel.ro – o aplicatie gratuita pentru clientii de servicii de telefonie, internet si televiziune cu care se pot compara toate ofertele disponibile pe piata.

Sursa-avocatnet.ro

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express