Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Olimpicii botosaneni premiati de Doina Federovici au fost prezentati la Parlamentul European de europarlamentarii PSD

  Olimpicii botosaneni recompensati de senatorul Doina Federovici

Senatorul PSD Doina Federovici și europarlamentarul social-democrat Viorica Dăncilă au organizat în perioada 15-17 iunie a.c. o vizită gratuită la instituțiile europene de la Bruxelles pentru 20 de elevi botoșăneni care au obținut premii la olimpiadele școlare naționale și internaționale.

Vizita gratuită la Bruxelles pentru elevii botoșăneni premiați la olimpiadele naționale a reprezentat o oportunitate pentru aceștia de a lua contact cu reprezentanții Parlamentului European care coordonează programele dedicate tinerilor pentru dezvoltarea abilităților, competențelor și capacităților antreprenoriale sau de inovare la nivelul statelor membre ale Uniunii Europene. Cu această ocazie, elevii din Botoșani au  constatat cât de important este să ai o pregătire temeinică într-un domeniu pentru a putea fi recrutați pe piața muncii la nivel european”, a declarat vicepreședintele PSD Botoșani, Doina Federovici.

Cu ocazia vizitei la Bruxelles, elevii olimpici din Botoșani au avut ocazia să cunoască modul de funcționare a instituțiilor europene și au putut să petreacă câteva minute la tribuna sălii plenare a Parlamentului European.

Această acțiune organizată împreună cu Doina Federovici pentru tinerii olimipici din Botoșani reprezintă o răsplată pentru rezultatele deosebite pe care le-au obținut la concursurile școlare la nivel național. Cred că vizita la instituțiile europene le poate deschide și mai mult orizontul cunoașterii pentru că au văzut cum funcționează și cum sunt puse în practică valorile europene pe care și noi ca țară trebuie să le respectăm. Zilele petrecute cu acești copii inteligenți și talentați și cu profesorii lor din Botoșani mi-au arătat că trebuie să ne promovăm din ce în ce mai mult performanța în toate domeniile la nivel european”, a declarat europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă.

              olimpici Bruxelles unu                      olimpici Bruxelles patru                      olimpici Bruxelles doi

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express