Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

ORAȘE CURATE: BOTOȘANI, o nouă campanie ECOTIC de informare și colectare DEEE

            „Orașe Curate”, o nouă campanie națională marca ECOTIC, dedicată colectării electricelor și electronicelor uzate în mediul urban, ia startul pe 1 iunie 2016, la Botoșani. Campania va încuraja locuitorii orașului Botoșani să vină și să predea corect echipamentele electrice și electronice uzate la centrele de colectare Urban Serv.

 

Organizația ECOTIC, în parteneriat cu Urban Serv SA Botoșani, Primăria Municipiului Botoșani, Agenția pentru Protecția Mediului Botoșani și Modern Calor SA Botoșani , lansează campania „Orașe Curate – Botoșani”, ce se va desfășura în perioada 1 iunie – 3 iulie 2016. Botoșănenii sunt informați și încurajați să devină conștienți de problema deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de necesitatea de a le preda corect spre reciclare.

Astfel, în perioada campaniei, orice locuitor al municipiului Botoșani care va preda un deșeu de minim 10 kg cumulate la unul dintre punctele de colectare Urban Serv, va primi un premiu instant, în limita stocului disponibil.

Iată punctele de colectare Urban Serv SA Botoșani și programul acestora:

  • Piața Agroalimentară – str. Vârnav, nr. 22, parcare Piața Viilor, în fiecare zi de luni, între orele 9:00 – 16:00;
  • Asociația nr. 36 – str. Aprodu Purice, spate magazin Util Gară, în zilele de marti și joi, între orele 9:00 – 16:00;
  • Asociația nr. 63 – str. Independenței, vis-à-vis de Serconf, în zilele de miercuri, între orele 9:00 – 16:00 și vineri, între orele 9:00 – 13:30.

 

În cadrul acestei campanii se asigura preluarea de la domiciliu a echipamentelor voluminoase. În acest sens vă rugăm să contactați dispeceratul Urban Serv la următoarele numere de telefon: 0231517007, 0747081027.

 

Campania din Botoșani este prima din programul național „Orașe Curate”, un program itinerant al Organizației ECOTIC, dedicat colectării DEEE în mediul urban.

Pentru mai multe detalii, www.ecotic.ro.

 

Despre ECOTIC:

ECOTIC este o organizație colectivă nonprofit care gestionează deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în numele a peste 530 de producători și importatori afiliați. ECOTIC asigură și supervizează întregul proces de preluare, transport, dezmembrare și reciclare astfel încât, la final, DEEE să nu mai reprezinte un pericol. Peste 82.000 tone DEEE au fost gestionate în sistemul ECOTIC, în cei 10 ani de activitate. Consultanța promptă și specializată oferită producătorilor de echipamente electrice, baterii și acumulatori este un element definitoriu al ECOTIC. Mai multe detalii gasiți pe www.ecotic.ro, pe pagina de Facebook dedicată Organizației ECOTIC, precum și pe pagina LinkedIn a Organizatiei ECOTIC.

 

Despre URBAN SERV S.A.:

Urban  Serv S.A:.  societate pe acțiuni – operator de salubritate licenţiat de autorităţile de reglementare ANRSC furnizează servicii de utilităţi publice în baza contractelor de concesiune prin delegare de gestiune pentru serviciile de :

  • Salubrizare a localităților ;
  • Administrare a piețelor;
  • Administrare a cimitirelor;

Preia din responsabilitățile unității administrativ teritoriale (UAT) asigurând  și gestionarea, coordonarea colectării  separate a deşeurilor de echipamente  electrice şi electronice  de la gospodăriile  particulare  şi transportul acestora la cele trei puncte de colectare prin  prestarea serviciului de salubrizare.

Acționar unic este Consiliul Local Botoşani.

ACCESATI SITE  URBAN  SERV S.A. Botoșani www.urbanserv.ro.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac montaj tapet
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express