Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Ovidiu Portariuc va verifica integritatea angajaților din Primăria Botoșani

 

Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a anunțat  că va dispune verificarea integrității tuturor angajaților din Primărie. Decizia a fost luată după ce primarul a aflat că unul din consilierii săi i-a ascuns în momentul angajării faptul că era trimis în judecată pentru fapte incompatibile cu funcția pe care urma să o ocupe.

„Imediat cum mă voi întoarce în țară voi dispune o verificare a tuturor angajaților din Primărie și în special a celor care dețin funcții de conducere. Voi avea o discuție cu fiecare dintre ei, dar mă voi baza și pe informațiile pe care le voi solicita instituțiilor abilitate, începând de la Poliție sau Parchet și până la serviciile de informații. În final voi prezenta public rezultatele acestor verificări”, a declarat Portariuc.

Aceleași verificări vor fi făcute și pentru persoanele care vor dori în viitor să ocupe o funcție în Primărie. Pe lângă solicitarea cazierului judiciar, viitori angajați vor trebui să treacă printr-un filtru de verificări privind integritatea și compatibilitatea cu funcția vizată. În acest sens, Primăria va solicita altor instituții ale statului să infirme existența unor anchete sau alte proceduri judiciare aflate în derulare în legătură cu persoana respectivă. Primarul a solicitat deja direcțiilor de specialitate din cadrul Primăriei să pregătească procedura de verificare în cazul viitoarelor angajări.

”Vom avea o atitudine preventivă în ceea ce privește integritatea viitorilor angajați. Decât să angajăm pe cineva și să constatăm după aceea că are probleme cu justiția, mai bine facem verificările înainte, astfel încât în Primărie să ajungă doar cei cărora nu li se poate reproșa nimic din acest punct de vedere”, a explicat primarul.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express