Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Pagube insemnate cauzate de inundatii, la Botosani!

Ploaia s-a dezlantuit la sfarsitul saptamanii trecute, la Botosani! Zeci de case , gospodarii, drumuri satesti si judetele au fist afectate de inundatii. S-au produs pagube in peste 40 de localitati din judetul Botosani.
In cursul acestei dimineti s-au evaluat primele pagube . Au fost afectate 92 de case, 138 de anexe gospodaresti, 53 de poduri si 269 de podete. In plus apa a inundate 6,2 km de drum judetean, 135, 46 km de drum comunal, 221,266 km de drum satesc si peste 176 de km de strazi, 1156 hectare teren arabil si 1858 hectare de pasuni, fanete si 342 fantani.

Prin ordin de prefect au fost constituite comisii formate din reprezentanți ai Instituției Prefectului, Sistemului de Gospodărire a Apelor, Direcției Agricole și ISU, care merg în teritoriu în unitățile administrativ-teritoriale afectate de calamități. Duminică, trei astfel de comisii mixte au mers la Coșula, Copălău, Bălușeni, Dângeni, Trușești, Hănești, Blândești, Lunca și Sulița, unde pagubele au fost cele mai însemnate, iar astăzi
s-au deplasat către Ungureni, Albești, Botoșani, Flămânzi, Mitoc, Rădăuți-Prut, Vorona, Coșula, Ripiceni. Situația hidro este în curs de normalizare, debitul Prutului la Oroftiana – punct de intrare în țară, este în scădere, iar situația de la acumularea Stânca este de asemenea sub control – mai poate primi încă aproximativ 45 milioane metri cubi apă. În continuare, aceste zone sunt monitorizate“, a spus Dan Șlincu, prefectul județului Botoșani.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express