Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Parcometrele din parcari ar putea fi redeschise. Vezi de cand si tarifele

 

Municipalitatea a pus la punct un nou regulament privind parcarile cu plata administrate candva de societatea HSR. De luni bune, contractul cu aceasta societate a expirat, iar botosanenii si-au parcat gratuit  masinile in parcarile cu plata.

Regulamentul va fi supus dezbaterii consilierilor locali intr-o sedinta ce va avea loc astazi.

Potrivit noului regulament taxa de utilizare a unui loc de parcare, in parcarile dotate cu parcometre este de 1,5 lei pe ora. In cazul abonamentelor taxa de utilizare a unui loc de parcare este de 10 lei pentru o zi de parcare si 100 de lei pentru o luna.  Pentru eliberarea abonamentelor solicitantul va prezenta cartea de identitate/buletinul de identitate si certificatul de inmatriculare al autovehiculului  in original. Pentru autovehiculele detinute in sistem leasing, solicitantul abonamentului de parcare va prezenta contractul de leasing.

Soferii care nu se vor conforma regulamentului vor fi sanctionati cu amenzi intre 200 si 400 de lei. Sanctiunile vor fi aplicate daca:

-Stadioneaza sau parcheaza in parcarile cu plata fara achitarea tarifului de parcare sau fara abonamet;

-Stationarea/parcarea in spatial de parcare cu  abonament expirat sau cu abonament eliberat pentru alt autovehicul, sau cu depasirea timpului de stationare conferit de tichete;

-Neexpunerea de catre conducatorii auto la loc vizibil, in interiorul autovehiculului pe bordul masinii, la vedere, pe toata durata de stationare, a tichetelor/abonamentelor de parcare

REGULAMENTUL COMPLET AICI

Pentru intretinerea parcometrelor municipalitatea va incheia un contract de mentenanta cu o firma autorizata, in urma unei licitatii publice. Utilizarea cu plata a parcarilor publice din municipiul Botosani se face in zilele de luni pana vineri intre 08.00-18.00.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express