Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Parcul Cornisa arata FABULOS. Vezi imagini inedite si cat de mult au avansat lucrarile

Mobilizare de forte la parcul de Agrement Cornisa.

Portile s-au deschis astazi pentru jurnalisti iar peisajul este de-a dreptul impresionant. Comparativ cu ultima vizita publica efectuata in urma cu aproximativ patru luni, lucrarile au avansat in forta iar multe dintre obiective sunt aproape de finalizare. Per total lucrarile au atins pragul de 70%.

Primarul Ovidiu Portariuc, city managerul Primariei, Adriana Zaiceanu si managerul de lucrari de la Electro Alfa au luat la pas investitia. Santierul era un adevarat furnicar. Utilaje si muncitori lucrau in forta iar rezultatele chiar se vad.

Cele sase terenuri de sport sunt aproape finlizate iar acum se lucreaza la finisaje. La partea de bazine s-a lucrat in proportie de 70 %. Amfiteatrul, vestiarele si caile de acces au ajuns la aproape 100%. Intarzieri sunt la raul de rafting si la patinoar.

La sfarsitul lunii martie a anului 2016 lucrarea va fi finalizata.

Terenul de sport, vestiare, amfiteatru, drumurile, undeva la 90-95%. La bazine suntem la 70%. La bazine mai avem doar placajele. Raul de rafting e cel mai in urma dar in doua saptamani ii dam drumul. Anul asta eu zic ca finalizam 90% si sa ramana pentru primavara probe, curatenie. Ne incadram pana la 31 martie fara probleme. La patinoar se reliciteaza lucrarile. Se finalizeaza documentatia.” a precizat Adi Dumitras, manager de proiect Cornisa

Pe santierul Cornisa au fost deja aduse si toboganele colorate urmand ca acestea sa fie montate undeva spre finalizarea lucrarii.

Ne apropiem de un procent de 70%, lucrari fizice, urmand sa accelereze pe aceasta zona pentru a permite in sezonul rece lucrarile de interior. La 31 martie proiectul va fi finalizat urmand ca in vara anului viitor botosanenii sa se poata bucura de bazniele asteptate de 8 ani.” a precizat primarul  Ovidiu Portariuc

Pana in momentul de fata, municipalitatea a decontat constructorului aproximativ 50% din valoarea lucrarii.

Cornisa portariuc1 Cornisa bazin olimpic Cornisa sept 6 Cornisa sept 5 Cornisa bazin acoperit mare Cornisa sept 4 Cornisa amfiteatru nou Cornisa sept 3 Cornisa sept 1 Cornisa sept 2 Cornisa sept

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express