Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Parfum de tei si umbra de salcii, in cartierul ANL Cismea! 300 de pomi plantati de un om de afaceri si zeci de voluntari

Agitatie mare astazi in cartierul ANL Cismea. Zeci de voluntari, elevi de la liceul Elie Radu, membri ai Asociatiei Interact, politisti locali, in frunte cu Ionel Rosu, presedintele Ascoatiei Initiative Botosani , au plantat 300 de pomi.

Puietii au fost cumparati de la Directia Silvica si plantati in fata gradinitei si pe  alineamentul strazii din Cismea. De apreciat este faptul ca Asociatia Initiative Botosani, condusa de patronul societatii Admir, Ionel Rosu,  nu vrea sa se opreasca aici, ci sa continue traditia plantarilor:

Vrem sa imbunatatim aspectul acestui cartier tanar. Vom planta, daca ne ajuta Dumnezeu si vremea, 200 de tei argintii si 100 de salcii negre. Avem mai multe actiuni, de plantare este a doua actiune, dar vom continua si la toamna, nu doar actiunea de plantare ci orice altfel de actiune in interesul Botosaniului. “a declarat Ionel Rosu, presedintele Asociatiei Initiative Botosani

Actiunea s-a demarat doar cu voluntari, tineri dornici de treaba si de socializare.

Au venit de bunavoie si nesiliti de nimeni, mentionez grupa de la Elie Radu, grupul tinerilor de la Interact,  reprezentanti de la Politia Locala. Tinerii sunt deschisi, munca nu este asa grea, socializeaza, vin din curiozitate.” a completat Ionel Rosu

foto: www.btonline.ro

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express