Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Parlamentarii PSD Tamara Ciofu și Răzvan Rotaru au oferit flori și mărțișoare angajațiilor de la mai multe fabrici din municipiul Botoșani

Deputații social-democrați Tamara Ciofu și Răzvan Rotaru au organizat cu ocazia zilei de 1 martie mai multe acțiuni prin care au oferit flori și mărțișoare femeilor și bărbaților care lucrează în trei fabrici din municipiul Botoșani, respectiv Formens, Serconf și Rapsodia Conf.

Luna martie a fost dintotdeauna asociată cu înnoirea şi cu frumuseţea, iar începutul acestei perioade se face prin oferirea unui mărţisor. De aceea, așa cum facem în fiecare an, am ales să fim și astăzi alături de doamnele și domnii care lucrează la cele mai importante fabrici de textile din Botoșani. Florile și mărțișoarele pe care le-am oferit cu ocazia acestei zile reprezintă un simbol al înălțării sufletelor noastre care aduce noi speranțe, pace în suflet, putere și multe realizări. Am profitat de aceste întâlniri pentru a discuta cu fiecare persoană în parte și astfel le-am preluat și problemele pe care ni le-au comunicat”, a declarat Tamara Ciofu.

Cei doi parlamentari s-au întâlnit astăzi cu peste 1.600 de persoane, fiecare primind câte o floare sau câte un mărțișor.

În ziua de 1 Martie, românii celebrează sărbătoarea Mărţişorului, triumful primăverii asupra iernii, un semn al renaşterii naturii. Vreau să le transmit botoșănencelor că femeile au multe lucruri de spus societății, iar vocea lor trebuie să se audă mai des și mai puternic în comunitatea noastră. Cred că este rolul și datoria noastră, ca prin felul în care ne manifestăm, prin felul în care muncim, prin conduita noastră etică și morală să arătăm că implicarea femeilor în viața publică este un lucru bun, iar atunci societatea va căpăta mai multă încredere în femei și le va promova”, a subliniat Răzvan Rotaru.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express