Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Parlamentarii vor să interzică detectoarele de radar

Un proiect de lege susține interzicerea detectoarelor de radar. Proiectul a fost depus la Senat și ar urma să intre în dezbatere în noua sesiune parlamentară.

Conform autorilor proiectului care susține modificarea Codului Rutier, scopul interzicerii folosirii de detectoare de radar este reducerea accidentelor produse din cauza vitezei. Dacă proiectul de lege va fi adoptat în Parlament în forma propusă de iniţiatori, şoferii prinşi cu detectoare de radar ar putea plăti amenzi de la 945 de lei pâna la 2.100 de lei, scrie rtv.net.

„În circulaţia pe drumurile publice, conducătorului de vehicul îi este interzis să deţină sau să utilizeze pe vehicul sisteme care detectează semnalele dispozitivelor de măsurare a vitezei ori care perturbă, in circulaţie, buna funcţionare a dispozitivelor respective”, se arată în proiect.

Potrivit proiectului, în acest caz se vor aplica amenzi contravenţionale prevăzute în clasa a IV-a de sancţiuni: 9 – 20 de puncte amendă, un punct-amendă reprezentând 10% din valoarea salariului minim brut pe economie.

Detectoarele de radar au fost interzise câțiva ani până în 2006 când s-au facut modificari în Codul Rutier. Acestea sunt interzise în multe țări din vestul Europei, cum ar fi Austria, Elvetia, Franta, Germania sau Marea Britanie.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express