Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Parteneriat inedit între Școala Nr.11 din Botoșani și mai multe unități de învățământ din străinătate

Școala Gimnazială Nr. 11 Botoșani, în parteneriat cu 6 școli din Turcia, Portugalia, Estonia, Bulgaria, Italia și Polonia, va  implementa în perioada septembrie 2017 – august 2019 parteneriatul strategic intitulat “ From Knowledge To Competences”. Proiectul este cofinanțat de Uniunea Europeană, prin programul Erasmus+.

Scopul proiectului  este  îmbunătățirea competențelor de bază în limba maternă, în limbi străine și în matematică și științe ale elevilor.

Dintre obiectivele proiectului amintim facilitarea schimbului de bune practici în utilizarea metodelor interactive de predare-învățare a disciplinelor școlare din ariile curricculare Limbă și Comunicare și Matematică și Științe și promovarea acestora în scopul creșterii performanțelor elevilor.

Principalele activități ale proiectului cuprind mobilități transnaţionale de învăţare/ formare pentru elevi (în Turcia și Italia) și de învăţare, predare și formare pentru cadrele didactice (în România și Polonia), susținerea a două ateliere de lucru axate pe metode interactive de predare/învățare, realizarea unui curs de formare destinat profesorilor și a unor portofolii didactice pentru disciplinele limba maternă, limba engleză, matematică și științe, crearea unei povestiri în lanț, intitulată Micul Cercetător și a unei culegeri de probleme de matematică, realizate de către elevi.

Prima mobilitate transnațională va avea loc în perioada 22-24 noiembrie 2017, la Porto, în Portugalia. La această mobilitate, destinată reglementării problemelor legate de coordonarea şi implementarea proiectului, vor participa prof. Eugenia Filip, directorul unității de învățământ și prof. Cristina Aionițoaei, coordonatorul european al proiectului.

Pentru mai multe informatii legate de implementarea acestui proiect, poate fi contactată prof. Cristina Aionițoaei, coordonator proiect, Școala Gimnazială Nr. 11 Botoșani, tel.0231/5113637.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express