Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Patru directori perfecti la Botosani si unul aproape de 10

Directorii institutiilor de cultura subordonate Consiliului Judetean Botosani au fost evaluati pentru activitatea manageriala din 2016 si au primit note. Cu exceptia unuia, restul au primit nota maxima.
Comisia formata din specialisti care s-a ocupat de verificarea directorilor au ajuns la concluzia ca lucrurile au mers perfect la Muzeul Judetean, motiv pentru care i-au acordat nota 10 directorului Aurel Melniciuc.
Obiectii nu au fost nici in ceea ce priveste activitatea de la Biblioteca Judeteana iar Cornelia Viziteu, directorul bibliotecii a primit tot nota 10.
Solista Cornelia Ciobanu pare sa isi faca perfect treaba ca director al Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale, motiv pentru care a primit nota maxima.
Singurul sef care nu a primit 10 este Dan Dobosi, directorul Orchestrei Rapsozii Botosanilor care a fost notat cu 9,76.
Evaluarea a constat in prezentarea raportului de activitate si intr-un interviu.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express