Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Perchezitii DNA la Modern Calor si Primarie!

Astazi se desfasoara perchezitii DNA in Suceava si Botosani, intr-un caz de coruptie cu fonduri UE. Procurorii au descins in 8 locatii, printre care si Primaria Municipiului Botosani.

Direcţia Naţională Anticorupţie Serviciul Teritorial Suceava  efectuează cercetări într-o cauză privind comiterea unor infracțiuni prevăzute de Legea nr. 78/2000 privind utilizarea fondurilor alocate de la bugetul U.E. cu ocazia lucrărilor de reabilitare a reţelei termice din mun. Botoşani , urmându-se a se verifica dosarul de atribuire a contractelor de achiziții publice în cadrul proiectelor:  „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Botoşani pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi creşterii eficienţei energetice”, precum și „Parc Regional de Agrement Turistic şi Sportiv – Cornişa Botoşani”, după cum urmează:

  • trafic de influenţăprev. de art. 291 Cod penal cu aplicarea art.6 din legea nr.78/2000;
  •   luare de mită prev. de art. 289 alin.1 Cod penal cu aplicarea art. 6 din legea nr.78/2000;
  •  abuzîn serviciu având ca rezultat obţinerea unui folos necuvenit prev. deart.132 din Legea nr. 78/2000 rap. la art. 297 Cod penal,
  • dare de mită prev. deart. 290 Cod penal rap. la art. 6 din Legea nr. 78/2000;
  • conflict de interese prev. de art. 301 Cod penal,
  • participaţie impropriela infracţiunea defolosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta oriîn numeleeiprev. de art. 52 alin. 3 Cod penal raportat laart. 181 alin. 1şi alin. 3 din Legea nr. 78/2000,
  • fals în înscrisuri sub semnătură privată prev. de art. 322 Cod penal.

 

Azi, 23.03.2015, la această oră, pe raza mun. Botoșani și mun. Suceava, se desfășoară concomitent un număr de 8 percheziții, la domiciliile unor persoane fizice și la sediile unor societăți comerciale implicate în derularea proiectelor.

În cauză se efectuează cercetări față de un număr de 5 suspecți (4 persoane fizice și o persoană juridică), ale căror nume vor putea fi comunicate către mass-media după aducerea la cunoștință a calității procesuale și după audierea acestora.

De asemenea, se procedează la ridicarea de documente care interesează cauza de la PRIMĂRIA mun. Botoșani și de la sediul SC MODERN CALOR SA. Botoșani

DNA Serviciul Teritorial Suceava beneficiază de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informații – Direcția Județeană Botoșani precum și de sprijinul Brigăzii de Jandarmi Botoșani.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express