Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Permisul de conducere se poate obtine mai usor.Vezi ce masuri s-au luat

         Şoferii ce doresc să intre în posesia documentului ce permite accesul la volan au de făcut acum cu un drum mai puţin. Contravaloarea permisului şi cea a autorizaţiei provizorii se pot plăti cu cardul direct la ghişeele serviciului public comunitar care are în atribuţii eliberarea acestor documente. Sase aparate de tip POS (Pont of Sale – în engleză) au fost instalate la ghişeele serviciului comunitar, acestea fiind în prezent funcţionale.Procedura de procurare a permisului de conducere a autorizaţiei provizorii de circulaţie s-a simplificat graţie unei facilităţi introduse de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor,in cadrul acţiunilor care urmăresc organizarea unor servicii publice comunitare mai aproape de cetăţeni.

„Salutăm orice modernizare a modalităţilor de lucru cu cetăţenii, pentru că este cunoscut faptul că încă mai sunt proceduri ce trebuie simplificate. Este bine de ştiut, însă, că noua posibilitate de plată nu înseamnă  că la ghişeele de la Serviciul de permise se poate face şi plata în numerar. Instituţia nu are în organigramă casieri, deci doar prin intermediul POS-urilor se poate plăti.”, a explicat prefectul Costică Macaleţi.

Pentru ca informaţiile să ajungă la publicul interesat şi să fie folosite de cât mai mulţi botoşăneni, noutăţile privind plata cu cardul au fost publicate şi pe site-ul Instituţiei Prefectului şi vor fi afişate şi la sediul Serviciului Public Comunitar din subordinea Prefecturii.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
hotel iasi
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava - hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
oferte hoteluri turcia
oferte last minute egipt
sejur individual
pompe de caldura
montaj tapet
tractari auto nadlac
gradinita sector 1
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
apartamente in regim hotelier Iasi
transport persoane Germania
creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
vacante exotice
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express