Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Pesedistii socheaza in sedinta de Consiliu Judetean! Maxim de voturi pentru un liberal in CA la apa

Buturuga mica, rastoarna carul mare, cam asa s-ar descrie situatia de vineri din sedinta de  Consiliu Judetean. Dupa ce au dezbatut intens un proiect referitor la strategia judeteana antidrog 2014-2020, consilierii au trecut la discutii asupra a trei proiecte privind bugetul societatii Nova Apaserv si a componentei  Consiliului de Administratie.

Au existat comentarii referitoare la nivelul indemnizatiei unui membru in CA la Nova Apaserv. Consilierii liberali au cerut ca suma sa se plafoneze, sa ramana la nivelul celei de pana acum, respectiv 1000 de lei si sa nu urce la 1400, asa cum s-a propus in proiect de buget. Directorul economic al operatorului de apa a explicat ca de fapt nivelul indemnizatiei este acelasi, doar ca 1400 este venitul brut.

Dupa lamurirea acestui aspect, fiecare consilier judetean a treuct prin cabina de vot pentru a vota cei 7 membri ai CA-ului. A fost practic o formalitate pentru ca cei 7 au fost aleis in urma unei proceduri de selectie prin concurs, organizat de o firma.

Surprize au existat in urma votului. Numarul maxim de voturi, respectiv 31 le-a obtinut un membru PNL, Daniel Tupilus, desi PSD are majoritate si ar fi putut sa isi aleaga proproiul membru de partid pentru a fi in fruntea Consiliului de Administratie.

Din Consiliul de Administratie al operatorului de apa vor face parte:

Daniel Tupilus- 31 voturi

Gabriel Apotrosoaie- 30 voturi

Albert Tanasa -25 voturi

Simion Drelciuc-24 voturi

Dan Deleanu- 23 voturi

Calin Bosovici-23voturi

Ioan Comarita-23 voturi

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express