Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Peste 1.000 de angajați din sistemul de asistență socială din Botoșani vor primi 25% în plus la salariu de la 1 decembrie”

 

Senatorul PSD Doina Federovici a anunțat miercuri că amendamentele sale la OUG 35/2015 privind salarizarea personalului bugetar, prin care a propus majorarea cu 25% a salariaților din sistemul de asistență socială, vor intra în vigoare, ca urmare a promulgării actului normativ de către Președintele României. Astfel, peste 1.000 de botoșăneni angajați în sistemul de asistență socială vor primi, începând cu 1 decembrie 2015, majorarea de 25% prevăzută în noua lege. De asemenea, conform art. 4 din ordonanță și ceilalți angajați din sistemul bugetar vor beneficia, tot de la 1 decembrie 2015, de o creștere a salariilor cu 10%.

Vicepreședintele PSD Botoșani a inițiat, alături de colegii parlamentari PSD, amendamentele menționate în urma consultărilor de pe plan local cu lucrătorii din 25 de primării din județ  și cu Sindicatul Impact, care reprezintă salariații din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani.

    „La noi în județ sunt peste 1.000 de lucrători în asistența socială care vor primi 25% în plus la salariu de la 1 decembrie, iar la nivel național, peste 40.000 de angajați din sistemul de asistență socială vor beneficia de acestă majorare. Subliniez că salariile celor care lucrează în acest domeniu erau cele mai mici iar activitatea lor era mai degrabă un act de voluntariat decât un serviciu plătit. Cred, așadar, că acestă majorare cu 25% trebuie privită ca o măsură reparatorie pentru aceste persoane”, a declarat senatorul PSD.

Doina Federovici a mai reamintit faptul că aceeași creștere cu 25% a salariilor va fi acordată și personalului care nu a beneficiat de alte majorări și care lucrează în cadrul  Direcţiilor de Sănătate Publică, sau în reţelele de medicină şcolară, preşcolară, antepreşcolară, de medicină şcolară universitară, asistenţă medicală comunitară, precum şi din alte unităţi sanitare şi medico-sociale.

Toată lumea poate face diferența dintre guvernarea PDL, care se ascunde acum sub sigla PNL, și guvernarea PSD. Ei au tăiat, noi am dat înapoi și am majorat. Mă bucur că noul Guvern a înțeles necesitatea acordării acestor majorări salariale din sectorul bugetar dar și de a menține celelalte măsuri din noul Cod Fiscal promovate de Guvernul Ponta și de parlamentarii PSD”, a completat Doina Federovici.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express