Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Peste 100 de noi locuri de munca in sistemul sanitar botosanean. Vezi datorita cui s-au infiintat

Tamara Ciofu: “90 de asistenți medicali comunitari și 18 mediatori sanitari se vor ocupa de de sănătatea persoanelor vulnerabile din județul Botoșani”

 

Deputatul PSD Tamara Ciofu a anunțat astăzi, 15 septembrie a.c. că Ministerul Sănătății a aprobat înființarea de noi posturi de asistenți medicali și mediatori sanitari comunitari în județul Botoșani pentru creşterea accesului grupurilor vulnerabile de populație la serviciile de sănătate de bază.

În urma demersurilor pe care le-am realizat alături de colegii mei de la Ministerul Sănătății am reușit să asigurăm accesul tuturor grupurilor vulnerabile de populație la servicii de sănătate de bază pentru Botoșani. Astfel, județul nostru va beneficia de o rețea de 90 de asistenți medicali comunitari și 18 mediatori sanitari care se vor ocupa de educarea și monitorizarea stării de sănătate a persoanelor vulnerabile de la nivel local. În acest sens, o atenție specială va fi oferită evaluării și îngrijirii medicale a mamelor și copiilor prin controlul sănătăţii reproducerii şi a tuberculozei multi-drog rezistente”, a declarat vicepreședintele PSD Botoșani, Tamara Ciofu.

Deputatul PSD susține că fiecare dintre aceste comunităţi va avea sprijinul unei echipe formată dintr-un mediator sanitar şi un asistent medical comunitar, care sunt angajaţi de către autoritatea locală şi vor oferi servicii medicale în urma unei analize de bază a nevoilor sanitare ale zonei respective.

Având în vedere, rețeaua de mediatori sanitari şi asistenţi medicali comunitari pe care am dezvoltat-o la Botoșani le-am propus colegilor mei din Parlament să facem demersuri comune la nivel legislativ pentru a crește accesul persoanelor vulnerabile și defavorizate la servicii de sănătate. În acest sens, este importantă creşterea capacităţii autorităţilor locale de a aborda problemele de sănătate în comunităţile vulnerabile”, a explicat Tamara Ciofu.

Vicepreședintele Comisiei pentru Drepturile Omului din Camera Deputaților s-a arătat dispusă să colaboreze cu Ministerul Sănătății pentru a consolida capacitatea instituţională a autorităţilor locale prin creșterea în continuare a reţelei de mediatori sanitari şi asistenţi medicali comunitari în toate județele din țară.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express