Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Peste 100 de politisti botosaneni au iesit pe strazi! MOTIVUL

Ieri, peste 100 de poliţişti au acţionat pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

În urma activităţilor, au fost aplicate 103 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 39.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 2.300 de lei.

Totodată, poliţiştii au intervenit la 51 de solicitări ale cetăţenilor, majoritatea venite prin intermediul serviciului 112 şi au aplicat 21 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române.

Astfel, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi specifice, în urma cărora au aplicat 50 de sancţiuni, ca urmare a încălcării normelor O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, din care 23 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 5 permise de conducere, dintre care unul pentru consum de alcool şi 2 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Ativităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Exemple:

Poliţiştii rutieri au depistat pe drumul naţional D.N. 29B, pe raza localităţii Sauceniţa, un tânăr de 27 de ani din judeţul Botoşani, care conducea un autoturism cu viteza de 116 km/h pe un sector de drum limitat la 50 km/h.

Cu o viteză de 114 km/h, a fost depistat un alt conducător auto, de 25 de ani, din judeţul Bacău, viteză înregistrată de aparatul radar pe drumul naţional D.N. 29B, pe raza localităţii Cândeşti.

Cei doi conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare şi ca măsură complementară, le-a fost reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.

Un alt tânăr, de 23 de ani, din judeţul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism pe drumul naţional D.N. 29B, a efectuat manevra de depăşire a unui alt autoturism aflat pe acelaşi sens de mers, în zona de acţiune a indicatorului ,,Depăşire interzisă’’, încălcând astfel marcajul continuu care desparte sensurile de mers.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 580 de lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 30 de zile.

 


EtichetePostarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express