Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Peste 100 de proteste la Botosani vegheate de jandarmi

În perioada 2010 – 2017, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani a executat nu mai puţin de 114 misiuni de asigurare a ordinii şi siguranţei publice la manifestările de protest organizate în judeţul Botoşani.
Efectivele de jandarmi au gestionat conform legii adunările publice cu caracter revendicativ, care au avut loc în diferite localităţi din mediul urban şi rural, numărul total al participanţilor fiind de 49457.
Manifestările de protest au variat ca durată, cea mai scurtă fiind de o oră, iar cea mai lungă de 48 de zile, în perioada 27 februarie – 14 aprilie 2012.
În ceea ce priveşte numărul protestatarilor, cel mai puţin s-a înregistrat un participant, iar cea mai numeroasă participare a depăşit 1000 de persoane.
În executarea misiunilor, jandarmii au fost sprijiniţi de efective de poliţişti şi pompieri, care au acţionat potrivit competenţelor, pentru fluidizarea traficului rutier şi pietonal, precum şi pentru prevenirea incendiilor.
Manifestările de protest au avut un caracter preponderent paşnic, neexistând cazuri de tulburare gravă a ordinii publice, care ar fi necesitat intervenţia pentru restabilirea acesteia.
Conform prevederilor legii nr.60/1991, libertatea cetăţenilor de a-şi exprima opiniile politice, sociale sau de altă natură, de a organiza mitinguri, demonstraţii, manifestaţii, procesiuni şi orice alte întruniri şi de a participa la acestea este garantată, cu condiţia ca asemenea activităţi să fie realizate în mod paşnic şi civilizat, iar adunarea publică să fie declarată prealabil cu cel puţin trei zile înainte la primărie.
De asemenea, organizatorii au obligaţia de a înregistra declaraţiile de desfăşurare a adunărilor publice la unităţile de jandarmi competente teritorial, cu cel puţin 48 de ore înainte.


EtichetePostarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
pompe de caldura
automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express