Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Peste 1000 de arboti vor fi plantati la Botosani

În fiecare an, în perioada 15 martie – 15 aprilie sărbătorim LUNA PĂDURII, manifestare în cadrul căreia se desfăşoară cele mai importante evenimente silvice menite să  sensibilizeze atât publicul, cât şi factorii decizionali, cu privire la importanţa pădurilor şi a rolului lor esenţial în menţinerea echilibrului ecologic.

Pentru a marca acest eveniment,  Garda Naţională de Mediu – Comisariatul Judeţean Botoşani, împreună Direcţia Silvică Botosani au organizat o serie de acţiuni de plantare de puieţi forestieri, cu sprijinul primăriilor din Albeşti, Corni, Dobârceni, Şendriceni şi Vlădeni şi al unităţilor şcolare din aceste localităţi.

Acţiunile de plantare se vor desfăşura în intravilanul celor cinci unităţi administrative-teritoriale (Albeşti, Corni, Dobârceni, Şendriceni şi Vlădeni) care au răspuns pozitiv iniţiativei noastre, respectiv în zona parcurilor comunale şi a terenurile unităţilor de învaţământ.

În total, vor fi plantaţi aproximativ 1000 de puieti forestieri din speciile cireş, frasin, sânger, tei, paltin, catalpa, stejar, nuc negru, forstitia.

La această acţiune vor participa elevi voluntari din cadrul unităţilor de învăţamânt ale localităţilor menţionate, angajaţi ai UAT-urilor, comisari ai GNM-CJ Botoşani precum şi personal silvic care va acorda asistenţă tehnică voluntarilor.

Unul dintre obiectivele acestor acţiuni este informarea publicului larg, și în special a tinerilor, cu privire la rolul și importanța PĂDURII pentru viață și societate, în sensul conservării și protejării  patrimoniului forestier.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express