Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Peste 1000 de permise de conducere suspendate de politistii botosaneni

În  vederea  prevenirii  si  combaterii  principalelor  cauze  frecvent  generatoare  de  accidente  de  circulaţie,  cât  şi  pentru  îmbunătăţirea  stării  de  ordine  şi  disciplină  în  trafic,  la  nivelul  întregului  judeţ,  poliţiştii  rutieri  au  executat 215  actiuni,  din care 14 împreună  cu  alte  formațiuni  de  poliţie  sau în  colaborare  cu  alte  instituții  ori  reprezentanţi  ai  societății  civile.

În urma măsurilor specifice dispuse au fost constatate 226 de infracţiuni privind circulația pe drumurile publice. Au fost aplicate peste 24.000 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere, fiind reţinute totodată în vederea suspendării 1627 de permise de conducere şi retrase 531 certificate de înmatriculare.

Nerespectarea regimului legal de viteză și abaterile comise de pietoni şi biciclişti sunt principalele fapte de natură contravențională constatate.   Acestea au fost totodată și principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave, în perioada supusă analizei, pe raza judeţului Botoşani înregistrându-se  382 de astfel de evenimente, soldate cu decesul a 18 persoane, în scădere cu 3 faţă de aceeaşi perioadă a anului 2016.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere au fost intensificate controalele rutiere pe sectoarele de drum cu risc criminogen, fiind folosite atât efectivele de profil, cât şi lucrătorii nominalizaţi din cadrul posturilor de poliţie comunale.

Totodată, au fost organizate acţiuni preventive pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, soldate cu consecinţe grave, în special depăşirea regimului legal de viteză, consumul de alcool şi indisciplina  pietonală.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express