Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Piata Viilor la un pas de inaugurare!

 

Desi au fost date peste cap de chestiuni neprevazute la structura de rezistenta a stalpilor de sustinere, lucrarile la Piata Viilor merg in linie dreapta.

Lucrările de reparații presupun intervenții ample și constau în: refacere trotuare (cu borduri și pavele), refacere carosabil şi căi de acces aferente, precum și construirea de rampe acces pentru persoanele cu dizabilitati, asigurarea scurgerii pentru apa pluvială. Valoarea estimată a lucrărilor este de 650.000 lei.

„Continuăm în luna mai procesul de modernizare a arterelor rutiere din municipiu. Au loc intervenții de reabilitare și întreținere a străzilor, obiectivul nostru pe termen lung fiind acela de a îmbunătăți infrastructura de la nivelul întregului oraș, prin intervenții punctuale.”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

În zona Piața Viilor au loc, de asemenea, și lucrări în vederea extinderii sistemului de iluminat public. Aceste lucrări constau în: montarea a cinci stâlpi de iluminat hexagonali de 4 m, având corp de iluminat cu lampă de sodiu, pozarea în subteran a 290 m cablu de alimentare cu ţeavă de protecţie, pat de nisip şi bandă avertizoare, montarea unui corp pe stâlpul existent, dar și alimentarea şi repoziţionarea unuia existent. Valoarea aproximativă a acestei investiții este de 38.000 lei.

          

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express