Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Planuri pentru drumuri mai sigure in judet

Autoritatile vor drumuri mai sigure in judet

In fiecare an bilantul accidentelor din Botosani ne ingrozeste. Starea proasta a drumurilor, viteza si inconstienta sunt principalele cauze pentru care tot mai multi oameni ajung pe mainile medicilor sau chiar isi pierd viata. Prima dintre cauze ar putea fi combatatuta daca autoritatile ar depunde ceva efort. Se fac pasi spre reabilitare drumurilor judetene. In cursul lunii viitoare va avea loc deschiderea ofertelor la licitatia in vederea atribuirii contractului de intretinere pe drumurile judetene pe urmatorii doi ani.

Vicepresedintele Consiliului Judetean are in vedere sa invetarieze intersectiile de pe drumurile din judet iar in cele cu risc de accidente se va interveni in mod special.

Dupa finalizarea licitatiei de pe 3 august, vom face o mica evaluare in teren a intersectiilor cu grad mai mare de risc si vom incepe sa intervenim pee le cu marcaje, semen de circulatie, sa atentionam soferii un pic mai agresiv. Uneori este vorba si de multa neatentie la intrarea intr-o intersectie. Vom interveni foarte serios pe partea de siguranta a circulatiei. In acest contract pe doi ani avem prins tot ce inseamna marcaje, semne de circulatie, avem lucrari privind siguranta circulatiei destul de serioase.” a declarat Cristian Achitei, vicepresedinte Consiliul Judetean

Deschiderea ofertelor la licitatia organizata de Directia Judeteana de Drumuri si Poduri va avea loc la inceputul lunii august.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express