Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

PNL Botosani la ceas aniversar

PNL Botosani aniversează pe 24 mai, 140 de ani de la înfiinţarea primului partid politic din România.

Cel mai potrivit sistem social – politic este liberalismul. (…) În climatul creat de liberali se poate respira spiritual şi se poate progresa material, valorile mişcându-se nederanjate de liberi”-  Petre Ţuţea. Istoria PNL se împleteşte, de-a lungul celor 140 ani, cu istoria modernă a României. PNL a dat ţării oameni de stat, cărturari, economişti, gânditori care şi-au adus în mod decisiv aportul la dezvoltarea economică şi socială a ţării.

140 de ani de istorie, sărbătoriţi de liberalii filialei PNL Botosani

Memorialul Ipoteşti a fost ieri gazda unui eveniment cu o semnificaţie deosebită pentru membrii PNL Botoşani, respectiv aniversarea a 140 de ani de la înfiinţarea celui mai important partid politic al României. Asta pentru că, aşa cum sublinia unul dintre invitaţi,  momentele care au marcat istoria României au fost înfăptuite de liberali: Unirea de la 1859, instaurea monarhiei în România, artizanul aducerii în ţară a lui Carol de Hohenzollern Sigmaringen fiind Ion C. Brătianu sau Marea Unire din 1918.

Alături de copreşedinţii organizaţiei municipale ai PNL, Viorel Iliuţă şi Dan Humelnicu şi senatorul Viorel Grigoraş, peste 100 de liberali au ascultat vădit interesaţi alocuţiunile rostite de prof. Paul Octav, prof.dr. Daniel Botezatu, prof. muzeograf  Gheorghe Median şi prof. Pavel Rusu. Aceştia au vorbit despre doctrina liberală, despre marea guvernare liberală sau despre liberalii de vază ai Botoşaniului, în timp ce Pavel Rusu a prezentat succint aspecte din viaţa lui Mircea Ionescu Quintus, preşedintele de onoare al PNL, omul a cărui viaţă practic se contopeşte cu cea a PNL.

Prezent la momentul aniversar al PNL, poetul, publicistul şi graficianul Petruţ Pârvescu a precizat că

“numai citind istoria liberalilor sunt absolut sigur că putem merge înainte fără frică”. “Este un moment emoţionant pentru noi, şi ţin să spun că având la bază aşa nişte înaintaşi este datoria noastră să continuăm să facem istorie şi să facem lucruri bune”, a precizat Viorel Iliuţă, copreşedinte al organizaţiei muncipale a PNL Botoşani.

“Istoria se repetă şi cum acum 140 de ani un neamţ avea să schimbe destinul României, iată, acum tot un neamţ poate face acelaşi lucru. Este de datoria noastră, a celor din PNL să schimbăm lucrurile în bine în România”, a precizat Dan Humelnicu, copreşedinte, alături de Viorel Iliuţă,  a organizaţiei municipal a PNL.

Surpriza neasteptata pentru unul dintre cei mai vechi lideri ai filialei PNL Botosani

Un moment emoţionant a avut loc în finalul simpozionului, când Viorel Iliuţă i-a oferit o diplomă de excelenţă lui Liviu Andronic.

pnl Botosani  unu                        pnl aniversare trei

 

“Dl Andronic este cel mai vechi liberal dintre noi şi am ţinut neapărat să-i fac această surpriză”, a spus Viorel Iliuţă,  gest care a smuls lacrimi liberalului şi aplauzele celor prezenţi.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express