Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

PNL impune noi sancţiuni pentru penalii partidului. Dar numai pentru viitor

 

Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, a declarat că, în urma modificărilor propuse, în Statul partidului s-a introdus o normă tranzitorie prin care, ”cei care sunt în acest moment condamnați într-o instanță și se află într-o funcție de conducere să își piardă acea funcție de conducere, dar nu şi calitatea de membru de partid”, scrie Romania Libera. În plus, pe viitor, cei care vor avea o condamnare în primă instanţă, vor fi suspendaţi de drept din calitatea de membru, la fel ca şi cei condamnaţi definitiv. Sancţiunile se vor aplica „pentru viitor, nu retroactiv” pentru toate faptele penale săvârşite cu intenţie, a mai anunţat Gorghiu la finalul şedinţei PNL de vineri.

Ea a adăugat: ”Dorim ca standardul impus de PNL în privința integrității să fie mult mai sus. Suntem, de altfel, partidul care, după ce va introduce aceste criterii de integritate în statut, va avea cea mai aspră sancțiune pentru cei care au probleme cu legea„. Întrebată dacă cei aflaţi în situaţia controlului judiciar vor fi afectaţi de aceste prevederi, Gorghiu a precizat că există deja o decizie a Biroului Permanent care îi vizează pe cei aflaţi în arest preventiv, fie la domiciliu sau în arestul Poliţiei.

Noile propuneri din Statutul PNL vor fi supuse votului Consiliului Național al partidului de sâmbătă, de la Piteşti. Despre momentul în care noile prevederi vor intra în vigoare, Gorghiu a precizat: „Imediat după, se vor înainta actele în termen, dacă nu mă înșel, de 10 zile, către Tribunal pentru a fi adoptat Statutul”.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express