Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

PNL, la ceas aniversar

Partidul Național Liberal este cea mai veche formațiune politică din România, fiind înființat la 23 mai 1875.
De numele și istoria Partidului Național Liberal și de cele 30 de guverne conduse de premieri liberali se leagă cele mai importante evenimente din istoria modernă a României: instaurarea monarhiei constituționale (1866), obținerea independenței de stat (1877), ridicarea României la rang de regat (1881), Războiul de întregire a neamului și crearea României Mari (1918), adoptarea Constituției din 1923 și relansarea economică după criza din 1929-1933.
Partidul Național Liberal a fost condus, de-a lungul timpului, de mari pesonalități precum Ion C. Brătianu (1875/1891), Dimitrie A. Sturdza (1892-1909), Ion I.C. Brătianu (1909-1927), Ion G. Duca(1930-1933), care a fost asasinat de legionari și Constantin I.C. Brătianu (1933-1947), care a fost întemnițat de comuniști în Penitenciarul Sighet, unde a și murit.
Doctrina liberală s-a dovedit, în timp, ca având cel mai mare beneficiu pentru evoluția statală, economică și socială a României, chiar dacă a fost nevoie să intre în permanentă contradicție cu populismul păgubos de sorginte socialistă.
Liberalismul se centrează pe individ, pe interesul acestuia și militează pentru a lăsa cetățeanul să acționeze în raport cu propriile valori și aspirații, în limitele normelor legale și morale ale unui stat de drept. Potrivit doctrinei liberale, ceea ce face bine individului nu are cum să facă rău întregii țări, binele public fiind astfel un rezultat al sumei binelui individual

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express