Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

PNL lucrează la un nou statut al partidului

Şi PNL lucrează la un nou statut al partidului, care, de asemenea, prevede sancţiuni drastice pentru membrii de partid certaţi cu legea. Co-preşedintele formaţiunii, Alina Gorghiu a făcut publice vineri, criteriile de integritate care vor aplicate, inclusiv în cazul liberalilor cu funcţii de conducere: Acest principiu de a respecta criteriile de integritate ale partidului se va aplica absolut oricărei persoane, indiferent de nume. Aceste modificari prevăd ca o persoană care este într-o formă de arest este suspendată din funcţia publică, o persoană care este condamnată în primă instanţă – am lărgit sfera de la infracţiunea de corupţie la toate infracţiunile săvârşite cu intenţie – este suspendată din calitatea de membru, o persoană condamnată definitiv este radiată, iar o persoană – iar acesta este elementul de noutate 100% – o persoană care se află într-o funcţie în administraţia publică centrală sau locală, numită de partid, care se află în procedură de urmărire penală va pierde sprijinul politic al partidului. Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a precizat că, în două – trei săptămâni, procesul de elaborare a acestor criterii de intergitate va fi definitivat.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express