Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Pogromul de la Dorohoi comemorat de autoritati!

Oficialii au comemorat 75 de ani de la pogromul de la Dorohoi

    Astăzi la Dorohoi sunt în plină desfășurare manifestările prilejuite de Comemorarea a 75 de ani de la pogromul anti-evriesc de la Dorohoi.

O delegație a Consiliului Județean condusă de Președintele Gheorghe Sorescu a participat la ceremonia de comemorare a victemelor pogromului care a avut loc în Cimitirul Evreiesc din Dorohoi. La ceremonie au participat reprezentanți ai administrație publice locale și centrale, membri ai comunităților evreiești din țară și din afară, cetățeni ai municipiului Dorohoi, precum și invitați din Israel.

Domnul Președinte al Consiliului Județean în scurta sa alocuțiune le-a mulțumit celor prezenți, urmași ai supraviețuitorilor și chiar supraviețuitori ai acelor evenimente, că au venit la această manifestare și și-a exprimat recunoștința față de suferințele indurate de aceștia alături de familiile lor.

”Momentul de azi semnifică, că noi, cel puțin cei prezenți ca simpli cetățeni sau ca reprezentanți ai autorităților locale și centrale, ne opunem ignorării trecutului. Înseamnă că nu ne ascundem să vorbim despre culpabilitate și responsabilitate.” Gheorghe Sorescu

Ceremonia de comemorare s-a încheiat printr-o acțiune de strigare a numelor victimelor a acelor evenimente și o depunere de coroane de flori la mormântul acestora.

Manifestările continua pe parcursul întregii zile, în program fiind inaugurarea ”Muzeului Istoriei evreilor din Moldova de Nord”, un mars denumit al vieții și al speranței, susținerea unui simpozion, ceremonii religioase și momente artistice.

 

pogrom pogrom doi pogrom unu

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express