Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Politistii botosaneni, alaturi de elevi in saptamana „Scoala Altfel”

Sub egida campaniei ,,Şcoala Altfel, – Să ştii mai multe, Să fii mai bun!” politistii botosaneni se vor întâlni, în perioada 6-10 aprilie a.c., cu copiii şi adolescenţii din unităţile de învăţământ botoşănene.

Politistii botosaneni vor desfăşura acţiuni pe diverse domenii de prevenire şi informare, precum: educaţia şi siguranţa rutieră, violenţa şcolară, absenteism, abandon şcolar, siguranţa pe internet, efectele consumului de droguri sau răspunderea penală în cazul minorilor.

Astfel, astăzi, 06 aprilie a.c., poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – IPJ Botoşani s-au aflat la Seminarul Teologic Liceal „Sfântul Gheorghe” Botoşani.

Pericolul consumului de alcool la vârste fragede, al consumului de etnobotanice,  alegerea prietenilor, presiunea anturajului, reducerea riscului de a deveni victimă  au fost doar câteva din temele expuse şi dezbătute împreună cu elevii.

Tot astăzi, poliţiştii din comuna Unţeni, împreună cu elevii Şcolii cu clasele I – VIII Unţeni au discutat despre prevenirea implicării în comiterea de fapte cu violenţă. Tema întâlnirii a fost ”STOP BULLYING – Violența distruge, prietenia construiește”. Poliţiştii botoşăneni vor continua întâlnirile cu elevii din toate ciclurile de învăţământ şi în următoarele două zile.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express