Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Politistii botosaneni vin cu recomandari pentru copii, parinti si bunici

Având în vedere faptul că şcolarii se află în această perioadă în vacanţa de vară, poliţiştii vin în întâmpinarea copiilor şi părinţilor cu recomandări preventive, pentru a avea o vacanţă în siguranţă, lipsită de evenimente nedorite.

Recomandări pentru părinţi:
• Învăţaţi-i pe copii regulile de bază ale circulaţiei rutiere: deplasarea pe trotuar, traversarea doar prin locurile marcate, semnificaţia semnalelor luminoase, a semnelor de circulaţie.
• Explicaţi copilului că poate merge cu bicicleta pe drumurile publice doar după împlinirea vârstei de 14 ani! Până atunci, se poate plimba numai însoţit de un adult.când iese la plimbare cu bicicleta, copilul trebuie să fie echipat cu cască de protecţie şi benzi reflectorizante.
• Învăţaţi copilul să încuie mereu uşa după ce intră în casă şi să nu deschidă decât persoanelor de încredere ale familiei.
• Asiguraţi-vă că vor refuza persoanele necunoscute care, sub diferite pretexte, le cer să îi însoţească.
• Nu vă lăsaţi copiii nesupravegheaţi în supermarketuri, săli de jocuri, cinema sau în parcuri.
• Asiguraţi-vă că nu vor stabili, fără acceptul dumneavoastră, întâlniri cu persoane pe care le cunosc doar de pe internet. Vorbiţi cu copilul dumneavoastră despre cine îi sunt prietenii şi cunoştinţele.

Recomandări pentru copii:

• Nu vă împrieteniţi cu persoane care manifestă un comportament deviant. Nu intraţi în anturaje dubioase.
• Nu vă jucaţi pe drumurile publice sau în apropierea acestora, ci alegeţi locurile special amenajate în acest sens, unde nu circulă maşini.
• Traversaţi strada numai pe trecerea de pietoni sau la culoarea verde a semaforului.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express