Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Politistul anului 2014 saltat de DNA! Vezi cum proteja infractorii

Ancheta procurorilor DNA scoate la iveala detalii uluitoare.Politistul din Botosani ridicat si dus la Suceava pentru audieri, a fost desemnat politistul anului 2014. Subcomisarul Ionuț Stărică, din cadrul Serviciului Investigatii Criminale este acuzat de luare de mita, dupa ce ar fi pretins si a si primit de la unul dintre suspecti in dosarul “pacanele”, in speta patronul CLUBULUI TEX,   foloase materiale.

Ionut Starica a beneficiat de reducerea comisionului pentru personalul restaurantului TEX de la 900 de lei la 450 de lei, cu prilejul organizarii unui eveniment privat pe 14 iunie 2014. Acesta a primit si sume de bani cu titlu de onorariu in baza unui contract formal de colaborare incheiat cu suspectul in anul 2014.

 

Sprijinul ofiţerului MAI constă în aceea că îl consiliază pe (…..)în problemele de ordin penal în afara cadrului deontologic şi de serviciu şi îl favorizează pe acesta, în scopul împiedicării cercetărilor faţă de acesta sau în scopul tragerii la răspundere penală a unor persoane care îi creează probleme fie în domeniul jocurilor de noroc , fie în viaţa lui personală.

 • ofiţerului de poliţie (…..), din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani – Serviciul de Investigare a Criminalităţii, foloase materiale ce nu i se cuvin, respectiv: reducerea la jumătate a cheltuielilor efectuate cu personalul restaurantului Tex, de la suma de 900 lei la suma de 450 lei, cu prilejul unui eveniment privat din data de 14.06.2014 organizat în localul-restaurant Club Tex din Botoşani parținând suspectului, urmare a înţelegerii dintre cei doi, precum  şi plata disimulată a unor sume de bani, prin intermediul cabinetului de avocatură al (…..) care are calitatea de avocat în Baroul Botoşani, cu titlu de onorariu, în baza unui contract formal de colaborare încheiat cu Cabinetul de avocatură (…..) , în cursul anului 2014, în schimbul soluționării favorabile a unor dosare penale aflate în instrumentarea ofiţerului de poliţie și în care suspectul a fost parte, (nr(…..) ) precum şi dosare civile în care omul de afaceri avea un interes personal (nr. (…..) ). Urmare a cointeresării financiare, ofiţerul de poliţie, prin mijloace specifice funcţiei pe care o deţine, s-a implicat activ şi în afara cadrului deontologic şi procedural, în obţinerea unor ordine de restricţie împotriva numitului (…..) din Botoşani, personaj din lumea interlopă, care  îi provoca mereu, daune materiale suspectului, în localurile deţinute pe raza mun. Botoşani (provocarea unor scandaluri soldate cu acte de violenţă şi distrugeri, pe fondul consumului de alcool).

       Faţă de suspectul (…..), având calitatea de ofiţer de poliţie judiciară – subcomisar în cadrul IPJ Botoşani – Serviciul de Investigaţii Criminale, s-a continuat urmărirea penală în cauză pentru săvârșirea:

 • 1 (unei) infracțiuni de luare de mită, faptă prev. de art. 289 Cod penal rap. la art. 6 şi art. 7 lit. c  din Legea nr. 78/2000 cu modificările şi completările ulterioare, cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal, constând în aceea că, în perioada iunie-decembrie 2014, a  pretins  şi primit de la suspectul (…..), foloase materiale ce nu i se cuvin, în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intră în îndatoririle de serviciu ale cadrului MAI, respectiv: reducerea comisionului pentru personalul restaurantului Tex, de la 900 lei la 450 lei, cu prilejul organizării unui eveniment privat în ziua de 14.06.2014, la Clubul Tex din Botoşani, aparținând omului de afaceri  precum şi sume de bani plătite disimulat ofiţerului de poliţie prin intermediul (…..) cu titlu de onorariu, în baza unui contract formal de colaborare încheiat cu suspectul (…..), în anul 2014.

         Urmare a cointeresării financiare, ofiţerul de poliţie, prin mijloace specifice funcţiei pe care o deţine, s-a implicat activ şi în afara cadrului deontologic şi procedural, în obţinerea unor ordine de restricţie împotriva numitului (…..) din Botoşani, personaj din lumea interlopă, care  îi provoca daune materiale suspectului, în localurile deţinute pe raza mun. Botoşani (provocarea unor scandaluri soldate cu acte de violenţă şi distrugeri, pe fondul consumului de alcool) și în soluționarea favorabilă a unor dosare penale în care administratorul a figurat ca parte.Se arata in comunicatul remis de DNA Serviciul Teritorial Suceava

Potrivit unui site de socializare, politistul Ionut Starica este casatorit cu Aura Simion, consilier local in Consiliul Local.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

3 thoughts on “Politistul anului 2014 saltat de DNA! Vezi cum proteja infractorii

 1. tudor

  se pare ca DUMNEZEU exista starica ionut ,fa bine si vei primi bine,,stii la ce ma refer domnule ,,melitian,,in urma descinderii tale in viata mea si in familia mea ai lasat un om cu grave probleme locomotorii panica in sufletul a doi copii minori si multa suferinta sotiei mele,,dar,,,se pare ca DUMNEZEU exista ……

  Reply
 2. tudor

  parerea mea personala este ca faci de rusine uniforma pe care statul a avut incredere sa ti o dea ,,,,,

  Reply
 3. tudor

  si sincer am fff multe de spus ,,,,,,,,,referitor la acest ,,melitian,,de 2 bani care se da aparatorul LEGII dar el de fapt nu este decat ,,,,,,,,,,,nici nu am cuvinte pt a descrie acest om care a distrus o familie,,,,,,,o sotie mama a 2 copii minori,,,,dar poate justitia are sa si faca treaba,,,,

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac montaj tapet
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express