Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Pompierii isi deschid portile pentru elevii botosaneni in cadrul campaniei ,,Şcoala altfel: Sa ştii mai multe! Sa fi mai bun!”

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani îşi deschide porţile, în perioada 06 – 10 aprilie, pentru elevii şi profesorii din judeţ. Activităţile desfăşurate în cadrul evenimentului “Ziua Porţilor Deschise” vin în sprijinul proiectului educaţional naţional ,,Şcoala altfel: Sa ştii mai multe! Sa fi mai bun!”, derulat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani, în perioada mai sus menţionată.

Programul presupune implicarea elevilor şi profesorilor în activităţi nonformale, centrate pe preocupările extra-şcolare şi competenţele în diverse domenii.

Astfel, elevii şi profesorii sunt aşteptaţi să treacă pragul subunităţilor inspectoratului din Botoşani, Dorohoi, Săveni, Truşeşti şi Ştefăneşti, zilnic, între orele 08.00 şi 16.00.

Pe timpul vizitei, musafirii vor fi învăţaţi cum să prevină sau cum să se comporte într-o situaţie de urgenţă, fie că este vorba de inundaţie, cutremur, incendiu sau descoperirea muniţiei rămase neexplodate din timpul conflictelor armate. Inspectorii de prevenire le vor prezenta şi tehnica de intervenţie din dotarea inspectoratului, precum şi modul de utilizare a acesteia pe timpul gestionării situaţiilor de urgenţă.

Totodată, aceştia vor primi materiale informative din cadrul campaniilor naţionale „F.O.C.– Flăcările Omoară Copii”, “R.I.S.C. – Renunţă! Improvizaţiile Sunt Catastrofale!”, “Vreau să fiu voluntar!” şi „Nu tremur la cutremur”.

Până în prezent, şi-au exprimat intenţia de a petrece câteva ore cu pompierii în săptămâna ,,Şcoala altfel: Sa ştii mai multe! Sa fi mai bun!” peste 3.500 de elevi şi cadre didactice din 40 de unităţi de învăţământ din municipiile Botoşani şi Dorohoi, oraşele Bucecea, Flămînzi şi Săveni, precum şi comunele Lunca, Curteşti, Frumuşica, George Enescu, Dobârceni, Băluşeni, Havârna şi  Româneşti.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express