Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Portariuc- un fel de Obama de Botosani. Idei inovatoare dupa vizita in America

 

Dupa o luna de stat in America Oviu Portariuc s-a intors cu planuri marete si doreste sa le puna in practica cu sprijinul consilierilor locali. Nu mai vrea cearta si dispute in Consiliul Local. Tinteste la o viziune comuna spre binele cetateanului. Desi pana la campania electorala mai sunt cateva luni, Portariuc revine in atentie cu un sir lung de proiecte la fel cum a facut si in campania electorala din 2012.

Din fata unui pupitru in stil American, primarul si-a exprimat intentia de a implementa strategii invatate peste ocean, loc in care domneste un consens politic iar consilierii nu se cearta. A precizat ca planurile se fac pe termen mediu si lung, nu intr-un singur mandat. Pentru asta a prezentat in fata presei si urmeaza sa prezinte si in fata consilierilor locali un proiect “Pace politica pentru dezvoltarea municipiului Botosani 2015-2025”. Mai explicit, politicienii ar trebui sa isi dea mana si sa colaboreze.

Le cer membrilor clasei politice din Botosani sa primeasca cu deschidere aceasta propunere de consens pentru directiile de dezvoltare ale orasului nostru si le cer sa se priveasca in primul rand cu ochii cetatenului si apoi cu ochii membrului de partid. Nu urmaresc sa obtin doar sprijinul partidelor pentru ideile de dezvoltare, pot participa si consilierii independenti din Consiliul Local. De asemenea vom consulta societatea civila, botosanenii, mediul de afaceri in privinta acestui proiect pe urmatorii 10 ani. “a precizat Ovidiu Portariuc

Partidele politice au fost invitate de Portariuc sa participle cu idei la aceste proiecte iar planurile sa fie continuate de viitori sefi de municipiu, oricare ar fi acestia.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express