Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Portariuc despre schimbarea majorității în CL: „Vom vedea dacă politicienii au înțeles ceva din protestele cetățenilor”

 

Portariuc, a declarat, că schimbare de majoritate care s-a produs la nivelul Consiliului Local îi pune pe politicieni în fața primului test major de loialitate față de cetățeni, după protestele care au avut loc în urma tragediei de la Clubul Colectiv din Capitală. Șeful administrației botoșănene a arătat că politicienii vor trebui să aleagă între interesul cetățenilor, care înseamnă asigurarea bunului mers al Primăriei, și interesul politic de a acapara funcții de conducere și de a-și bloca adversarii politici.

Schimbarea de majoritate de la Consiliul Local reprezintă un test important pentru politicienii din municipiu. Vor alege interesul cetățeanului, sau se vor lăsa din nou mânați de propriile interese politice? Vor asigura continuitatea activității Primăriei sau vor începe din nou cu schimbări de viceprimari și cu blocaje la tot pasul? Vom vedea în următoarele zile dacă au trecut sau dacă au picat testul. Acum vom vedea dacă au înțeles ceva din protestele care au avut loc pe străzile din municipiu”, a declarat Ovidiu Portariuc.

Acesta a reiterat propunerea sa de a se crea un consens politic, prin care toți politicienii să își asume susținerea unui set de proiecte majore necesare pentru dezvoltarea pe termen mediu și lung a orașului. „Dacă nu mă înșel, în acest mandat, avem deja două sau trei schimbări de majoritate în Consiliul Local. De fiecare dată am avut instabilitate, blocaje și incoerență în deciziile care privesc dezvoltarea orașului nostru. Iată de ce am propus politicienilor programul „Pace politică pentru Botoșani”. Indiferent de schimbări, trebuie să existe o continuitate măcar în ce privește direcțiile importante de dezvoltare”, a arătat Portariuc.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express