Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Portariuc il vrea jos din scaunul de la Locativa pe Flutur pentru ca 8 copii au facut hepatita

 

Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a declarat miercuri că în următoarea ședință de Consiliu Local va cere consilierilor să determine Locativa SA să intervină pentru reabilitarea grupurilor sanitare din blocurile din Parcul Tineretului, unde s-a format un adevărat focar de infecție ce a dus la îmbolnăvirea a opt copii, diagnosticați cu hepatită A. Totodată, primarul va cere demiterea directorului Locativa, Cătălin Flutur, pentru neglijență în serviciu, întrucât nu a întreprins lucrările de igienizare necesare, deși Primăria alocase fondurile solicitate în acest sens.

Voi cere consilierilor locali demiterea domnului Cătălin Flutur de la Locativa pentru neglijență în serviciu în cazul focarului de infecție din blocul Tineretului. Primăria a alocat banii pe care i-a cerut Locativa în vederea reabilitării grupurilor sanitare din acele imobile. Dar lucrările nu au fost realizate, iar astăzi opt dintre copiii care locuiesc acolo sunt diagnosticați cu hepatită A. Domnul Flutur nu are nicio scuză pentru această situație”, a declarat primarul.

Portariuc nu crede că membrii Consiliului Local vor vota în favoarea demiterii directorului Locativa, dar speră ca prin această cerere să-i determine pe cei responsabili să își facă treaba și să reabiliteze grupurile sanitare. „Nu îmi pun mari speranțe că majoritatea PNL-PDL din Consiliul Local va vota pentru demiterea șefului lor de partid, chiar dacă domnul Flutur este în mod evident vinovat de neglijență în serviciu. Cu atât mai puțin nu cred într-o demisie de onoare din partea dânsului. Dar am convingerea că punând această problemă pe agenda Consiliului Local, până la urmă lucrurile se vor pune în mișcare și se vor igieniza grupurile sanitare care au generat acel focar de infecție”, a spus Portariuc.

Având în vedere că focarul de infecție din ghetou a dus la îmbolnăvirea a opt copii, cazul ar putea căpăta forme penale, intrând sub incidența art. 298 din Codul Penal, conform căruia un funcționar public care nu îndeplinește sau își îndeplinește defectuos o îndatorire de serviciu poate fi sancționat penal, dacă se constată că a cauzat o vătămare a drepturilor și intereselor legitime ale unei persoane fizice.

La finalul anului trecut, Locativa S.A. A cerut Primăriei Municipiului Botoșani alocarea sumei de 6.000 de lei pentru reabilitarea grupurilor sanitare din blocul situat în Tineretului nr. 14. Ulterior, deși banii au fost alocați, lucrările nu au fost executate nici până în ziua de azi. Având în vedere că în acel imobil grupurile sanitare sunt folosite în comun de toți locatarii, lipsa de igienă a generat un adevărat focar de infecție, iar astăzi opt dintre copiii care locuiesc acolo au fost internați la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Mavromati, după ce au fost diagnosticați cu hepatită A.

Întrucât Locativa S.A. se află în subordinea Consiliului Local, primarul nu poate interveni în activitatea acestei societăți, pentru a-i determina pe cei responsabili să își facă datoria. Singura cale este de a cere consilierilor locali să i-a act de situația critică a celor care locuiesc în clădirile aflate în administrarea Locativa S.A.

 

Comunicat de presa Primaria Municipiului Botosani

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express