Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Portariuc „invins” în instanţă de directorul Tele M. Daune morale record cerute de primar

 

Primarul Ovidiu Portariuc a pierdut procesul intentat jurnalistului Ionut Poclid in urma cu un an. Seful din Primarie l-a dat in judecata pe jurnalist pe motiv ca i-ar fi patat imaginea in fata botosanenilor in cadrul mai multor emisiuni la postul Tele M. In plus Portariuc i-a cerut jurnalistului daune morale in suma de 400 000 lei. Instanta i-a respins cererea iar castig de cauza a avut jurnalistul Ionut Poclid, directorul postului de televiziune Tele M.

 Respinge acţiunea ca nefondată. Obligă reclamantul să plătească pârâtului suma de 8.000 lei cheltuieli de judecată. Cu drept de apel. Pronunţată în şedinţa publică . Aceasta este decizia magistratilor publicata pe portalul Tribunalului Suceava.

Decizia magistratilor nu-l surprinde pe managerul postului de televiziune Tele M, Ionut Poclid. Jurnalistul se arata incantat de faptul ca o instanţă din România a pus la punct un politician care se credea intangibil.

Este o sentinţă la care mă aşteptam şi chiar dacă primarul a strămutat procesul la Suceava s-a dovedit că legea este la fel şi în Botoşani ca şi în restul ţării. Atunci când ocupi o funcţie publică trebuie să-ţi asumi criticile din partea presei. Practic, Tribunalul Suceava a confirmat că ce s-a discutat la emisiunile postului Tele’M sunt informaţii corecte. Sigur că sentinţa nu este definitivă. Portariuc mai are o cale de atac la Curtea de Apel Suceava. Cert este că mă bucur foarte mult că o instanţă din România a pus la punct un politician care se credea intangibil”, a spus Ionuţ Poclid, director Tele M

Primarul este acum bun de plata intrucat va trebui sa achite cheltuieli de judecata in suma de 8 000 de lei. Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata de primar.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express