Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Portariuc s-a razgandit: „Vreau consens, nu conflict. Îl invit pe domnul Flutur să prezinte soluțiile PDL-PNL pentru Botoșani”

 

Primarul Municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a declarat, vineri, că îl va invita pe fostul edil, Cătălin Flutur, să prezinte soluții constructive pentru dezvoltarea orașului, în numele alianței PDL-PNL, pe care o reprezintă în calitate de co-președinte. Primarul în funcție a subliniat că, politicienii trebuie să găsească o cale pentru a realiza un consens în favoarea dezvoltării pe termen lung a municipiului.

Am văzut că au venit multe critici din partea domnului Flutur. Sunt conștient că  e într-o situație dificilă, întrucât e om politic, iar colegii săi din partid îi cer probabil să își atace adversarii. Eu însă vreau consens, nu conflict. Îl voi invita să prezinte soluțiile PDL-PNL pentru dezvoltarea municipiului Botoșani. Politicienii trebuie să facă un efort pentru a ieși din starea de conflict permanent, măcar pentru  obiectivele majore ale acestui oraș”, a precizat Ovidiu Portariuc.

Actualul primar a mai subliniat că îi va răspunde fostului primar pe chestiunile legate de administrație, chiar dacă uneori întrebările sale îmbracă o formă conflictuală. „Domnul Flutur îmi poate pune întrebările în mod civilizat și îi voi răspunde. Nu e nevoie să mă ironizeze sau să mă jignească. Îl rog ca măcar atunci când vorbim de dezvoltarea orașului să lase armele politice jos, ca să putem găsi o cale de dialog pentru municipiul nostru –  dacă vrea să se implice, desigur”, a mai spus primarul.

Referitor la acuzația fostului edil că există deja o strategie de dezvoltare aprobată în urmă cu două luni de Consiliul Local, Ovidiu Portariuc a precizat că, spre deosebire de acel document tehnic, propunerea sa vizează un consens politic, care cel puțin până acum nu s-a realizat în administrația orașului. „Putem avea 10 strategii aprobate de Consiliul Local, dar dacă partidele nu vor face pace, tot nu vor merge lucrurile. Strategia la care se referă domnul Flutur e un document tehnic necesar pentru absorbția fondurilor europene. Eu mă refer la un pact politic, asumat politic de partidele politice, astfel încât să nu mai avem blocaje, cum s-a întâmplat recent chiar în proiectul Cornișa când s-a respins de două ori concesionarea spațiilor comerciale”, a explicat Portariuc, care a adăugat că la consultări vor fi chemate și organizațiile societății civile.

În ce privește paternitatea proiectului Cornișa revendicată de fostul primar, Ovidiu Portariuc a precizat că nu a negat niciodată contribuția lui Cătălin Flutur la acest proiect. „Nu am înțeles de ce s-a supărat domnul Flutur. Nimeni nu a contestat contribuția sa la proiect, la fel cum nimeni nu poate contesta contribuția mea și a predecesorilor noștri. Proiectul nu e nici al meu, nici al dânsului. E al comunității. Iată de ce avem nevoie de consens politic! Astfel de proiecte se întind pe mai multe mandate. Nu am criticat proiectul în sine, ci costul uriaș pe care îl avea când am venit în primărie. L-am redus cu 4 milioane de euro, la aceeași calitate, și am mers înainte”, a subliniat primarul municipiului Botoșani.

(Comunicat de presa )

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express