Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Portariuc si Sorescu au dat-o la pace cu parcul industrial. Cj-ul intra in Zona Metropolitana

 

Presedintele Consiliului Judetean a pasit, astazi, pragul Primariei. Ovidiu Portariuc si Gheorghe Sorescu au purtat discutii vizavi de includerea Consiliului Judetean in Zona Metropolitana si constructia unui parc industrial la Bucecea pe terenurile fostei fabrici de zahar.

Parcul industrial va fi fi realizat in cadrul Zonei Metropolitane dupa ce Consiliul Local al orasului Bucecea va aproba o hotarare de predare a terenului catre Zona Metropolitana si dupa  stabilirea conditiilor de participare a Consiliului Judetean in Comitetul Director al Zonei Metropolitane.

Voi invita Consiliul Judetean sa faca parte din Zona Metropolitana. Terenul de la Bucecea este foarte bine situat, are acces la utilitati e nevoie de un minim de cheltuieli pentru a-l aduce la conditiile minime de desfasurare ale unor activitati comerciale, inclusiv pe noile axe de finantare exista posibilitatea finantarii acestor structuri pana la valori de 7 milioane de euro. Dupa ce este avizat cu statut de parc industrial exista posibilitatea depunerii unui proiect european care sa finanteze crearea unei structuri, a unor hale care sa permita accesul agentilor economici la spatii comerciale modulare.”a spus Ovidiu Portariuc

Dupa includerea Consiliului Judetean in Zona Metropolitana se vor face pasi pentru depunerea documentatiei la Ministerul Dezvoltarii in vederea finantarii.

Pentru infiintarea parcului industrial e nevoie de fonduri pentru pregatirea acelui teren pentru a primi statutul de parc industrial. Trebuie sa facem un parc industrial care chiar sa fie functional. Toata lumea este de acord ca este strict necesar acest parc petru Botosani.”a declara Gheorghe Sorescu, presedintele Consiliului Judetean

Interesati de parcul industrial ar putea fi afaceristi din zona de productie alimentara, IT, telefonie mobila.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express